wweAdam amirali bile troll yüz ifadesi çizcek nerdeyse.
Ciddi karakter yoksunluğu cekıyor seri. Umarım akayı ve shanksı trollemez ilerisi için
Mihawk zaten son kale.
wweAdam amirali bile troll yüz ifadesi çizcek nerdeyse.
Ciddi karakter yoksunluğu cekıyor seri. Umarım akayı ve shanksı trollemez ilerisi için
Mihawk zaten son kale.
E.oda : ne yapalım arkadaşlar Kid için senaryo bulamıyorum , çizmesi de zor hurda çizmekte uğraştırıyorOda, hem Law'ı hem de tayfasını kurtardıktan sonra Kid ve tayfasına çektiği muamele gerçek çıkarsa bu tinerciyi iplemeyen benim bile zoruma gider. En son üvey baba dizisinde böyle bir ayrım görmüştüm. Law Semiha Kid Lamia oldu
"One Piece, Off panel dövüşler" diye seri çıkarsa bir 15 sene de onun ekmeğini yer; rahattttttt.Bu seri bitince coby amiral olmaz ama one piece 2 diye bir seri çıkarınca orda coby'i işler. Adam ölene kadar para kazanacak bu işten
Garp'ı Sengoku'suz, Sengoku'yu Garp'sız düşünemiyorum. Keçi reyis hiç umulmadık bir anda, hayati bir hamleyle giriş yapabilir mevzuya. Sonra ikisi birden nalları diker. Ohh missssss.Adaya Sengoku da gelir mi acaba . Niyeyse öyle bir his var içimde .
Sengokunun gücüne de şahit olabiliriz . Onunda Garptan eksik olduğunu düşünmüyorum.
Zoro'yu boşver de sen kılıç ustası olsan kesin ağzında Enma olurdu. Dilinden düşmüyor EnmaReyiz ağzına doğru Enma iletiyor ama sen bilirsin.
Luffy kaç kere pili bitti hep adrenalin gibi çaresi bulundu. Belki Oda buna da bir çözüm bulurAdam iki ışınlansa pili bitiyor, şu haliyle bir de ameliyat mı yapacak ? Ayrıca Nika kesin ölümsüzdür, gereksiz ameliyat olur
Bence tam tersi shanks aradan gidecekBB’nin kariyerinin bitmesi yakın gibi geliyor bana . Wanodan beri parça parça Teach işliyor çaktırmadan . Önce kuja , sonra Law dövüşü , şimdi Kuzan olayı , diğer yandan Egghead ‘a giriş . Sanırım Teachi de aradan çıkarmayı planlıyor bence . Niyeyse Shanksa daha büyük oynayacak gibi .
Hayır adam karakter öldürse tamam diyeceğim, çözüm bulmaz… Bizi kanser eder, salak herif.Luffy kaç kere pili bitti hep adrenalin gibi çaresi bulundu. Belki Oda buna da bir çözüm bulur
Shanks Oda'nın olmak isteyip de olamadığı adam. Hiçbir şey olmaz ona.Bence tam tersi shanks aradan gidecek
Shanks Oda'nın olmak isteyip de olamadığı adam. Hiçbir şey olmaz ona.