Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp şimdi Aokiji'ye hangisini söylüyor acaba?

-Sen denizcisin, adaletin tarafında olman lazım, zayıfsın ve yolunu kaybettin...

-Sen sensin, kendi adalet anlayışın var, inandığın yolda tereddüt etmeden yürü, zayıflık gösterme ve yolunu kaybetme...

Garp, Aokiji'nin tereddüt ettiğini hissettiğinden mi böyle bir cümle kurdu? Hibari sahnesinde, Garp geleceği görüyor muhtemelen; Aokiji gerçekten de Hibari'yi kurtarmışsa:

-Garp'ın ilk teklifi "Denizcilere geri dön, bu korsanlarla ne işin var." gibi bir şey oluyor.
-Aokiji'nin açıklama yapma çabasından sonra ise Garp; "Aklında ne var bilmiyorum, sana anı yaşamayı öğrettiğimi sanıyordum, sadece zayıflar yolunu kaybeder, inandığın yolda güçlü bir şekilde yürü." gibi bir şey mi diyor?

Öğrencisine kıyamayıp ölmez umarım bizim Reyiz.

Bir 100 bölüm daha beklenmez yav; şu mevzuyu sonuçlandır da öyle geç nereye geçeceksen be adam.
 
Aokiji umarım devrimcilerin adamı çıkmazda saf kötü olup BB nin yanındadır inş… çakma X Drake vakası görmek istemiyorum. Kos koca amiralde.. Law BB den gayet güzel kan almış, BB ciddiyetsiz bir adam yav iki tane über meyve var. Mal mal etrafa bakınıyor… Oda nın tutarsızlığına atlayayım.
 
Tek kullanımlık hayata döndürme olabilir. İster elf gibi olsun ister kurt adam seriye yakışan olay değil. Mangaka 1 kişi için alt yapı hazırlıyor bariz şekilde.
Buyuk ihtimal Luffy bir yerde ölecek ve Law meyvesinin gucuyle hayata dondurup kendisini feda edecek senaryosu mantikli geliyor
 
Beyler şu Usopp taş halindeyken kırılırsa ölüyor muydu?

Ben çok hatırlamıyorum eski bölümleri.Bir de diyelim ki Usopp kırıldı Luffy’ler ne yapacak?

Bunu şu yüzden soruyorum: Acaba Law’ın bu gücü Usopp üzerinde mi kullanılacak?Yani Usopp taş halindeyken kırıldıktan sonra Law gelip bu gençlik ameliyatı dediği şeyi mi yapacak?
Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?
 
Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?
Bence de senin dediğin gibi ki zaten ölen birinin şeytan meyvesi de uçup gideceği için nika güçleri de kaybolacağından Luffy başka birine dönüşür. Tek istisna herhalde Brook un meyvesi. Onunki ölünce aktiflendi.
 
Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?
Evet, doğru ölmemiş olması lazım. Ölen birinde işe yarasa Cora-san için yapardı bunu. Rosa'da Doffy ölümsüzlük isterken belirtiyor dalga geçerek. Seni ölümsüz yaparım ama Cora-san'ı hayata döndürürsen diye. Yani öyle bir şey olsa Cora için yapardı.
 
Sonsuz gençlik veren ölümsüzlük ameliyatı diye geçiyor.

İçinde geçen ölümsüzlük sonsuz gençlik vermesine atıftada olabilir. Hep genç kaldığın için ölümsüz olarak algılanırsın çevrede. Nasıl hep genç kalıyorsun sen ölümsüz müsün gibi.
The greatest power of this fruit, which has earned its reputation of being the "Ultimate Devil Fruit", is the ability to grant another person eternal youth via the "Perennial Youth Operation" (不老手術, Furō Shujutsu?, "Perpetual Youth Surgery" in the Funimation subs and dub, and "Immortality Operation" in the Viz manga)

Viz ölümsüzlük demiş ama tabii biri kafana sıksa öleceksin. Kimse karışmasa ölmezsin ve yaşlanmazsın demek istiyor herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık