Buyuk ihtimal Luffy bir yerde ölecek ve Law meyvesinin gucuyle hayata dondurup kendisini feda edecek senaryosu mantikli geliyorTek kullanımlık hayata döndürme olabilir. İster elf gibi olsun ister kurt adam seriye yakışan olay değil. Mangaka 1 kişi için alt yapı hazırlıyor bariz şekilde.
Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?Beyler şu Usopp taş halindeyken kırılırsa ölüyor muydu?
Ben çok hatırlamıyorum eski bölümleri.Bir de diyelim ki Usopp kırıldı Luffy’ler ne yapacak?
Bunu şu yüzden soruyorum: Acaba Law’ın bu gücü Usopp üzerinde mi kullanılacak?Yani Usopp taş halindeyken kırıldıktan sonra Law gelip bu gençlik ameliyatı dediği şeyi mi yapacak?
Bence de senin dediğin gibi ki zaten ölen birinin şeytan meyvesi de uçup gideceği için nika güçleri de kaybolacağından Luffy başka birine dönüşür. Tek istisna herhalde Brook un meyvesi. Onunki ölünce aktiflendi.Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?
Evet, doğru ölmemiş olması lazım. Ölen birinde işe yarasa Cora-san için yapardı bunu. Rosa'da Doffy ölümsüzlük isterken belirtiyor dalga geçerek. Seni ölümsüz yaparım ama Cora-san'ı hayata döndürürsen diye. Yani öyle bir şey olsa Cora için yapardı.Ölmüş birine ameliyat yapıp onu döndürmekten bahsediyorsun sen, Law'ın yeteneği daha ölmemiş biri üzerinde kullanılmıyor mu?
Sonsuz gençlik ameliyatı diye geçiyordu yanılmıyorsam.law'ın ölümsüz yapma gücü çok göreceli. eceliyle mi ölmüyor hep aynı yaşta mı kalıyor onu çözemedim. yoksa witcherdaki kurtadam gibi kafasını kessen tekrar mı yoktan varoluyor nedir
Sonsuz gençlik veren ölümsüzlük ameliyatı diye geçiyor.Sonsuz gençlik ameliyatı diye geçiyordu yanılmıyorsam.
The greatest power of this fruit, which has earned its reputation of being the "Ultimate Devil Fruit", is the ability to grant another person eternal youth via the "Perennial Youth Operation" (不老手術, Furō Shujutsu?, "Perpetual Youth Surgery" in the Funimation subs and dub, and "Immortality Operation" in the Viz manga)Sonsuz gençlik veren ölümsüzlük ameliyatı diye geçiyor.
İçinde geçen ölümsüzlük sonsuz gençlik vermesine atıftada olabilir. Hep genç kaldığın için ölümsüz olarak algılanırsın çevrede. Nasıl hep genç kalıyorsun sen ölümsüz müsün gibi.