Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Şimdi bu çocuk zihinsel gelişimini tamamlama muhabbetleri de çok üstün körü geçiliyor. Mesela 5 yaşındaki çocukla 10 yaşındaki çocuk bir olmadığı gibi 10 yaşındakiyle 15 yaşındaki de bir değil. Burada özellikle 16 ve 18 yaş arasındakileri de artık çocuk olarak görmek tamamen sosyal ve kültürel bir durum. Zihinsel gelişim anlamında 18'den hemen 1 gün önce ile 1 gün sonra arasında nasıl bir fark var? Bu konular da somut olarak veriler sunulan bir alan değil.

O yüzden rıza muhabbetinde çocuk konusu açıldığında bunu sadece kaçabilmek için kullanıldığını düşünüyorum. (Diğer taraftan batı dünyasında azıtmış bazı gruplar için zaten çocuk olmasının da bir önemi yok) Aslında içten içe sizden toplumsal ahlakın sosyal ahlakın kültürel ahlakın etkisinde kalarak tamamen çocuklar üzerinden bu konuyu savunuyorsunuz ama farkında değilsiniz. Zihinsel anlamda 17 ile 21 yaş arasındaki farkı somut bir şekilde gösteren bir çalışma varsa bana gösterin bilgilenelim.

Doğuda, Araplarda çocukla evlenmek serbestken batı dünyasında yasak? Bize diyorsun hiç eleştirmiyorsunuz diye de senden de göremedik hiç eleştiri. :)
 
Genetik olmadığı mı kanıtlanmış öyleyse? Sorgun nereye varıyor onu merak ettim.
Kekonun eleştirdiği vericiliği yapıyorsun. Senin kanıtlamalarının çoğu öyle ya da böyle başkası dedi ve onayladıya varıyor. İnsanlar metod konuşmak istiyorlar. Sen ise bu konuda bu var diyorsun. Bunu yanlış bulduğumdan değil, ben de yapıyorum. Ama ben metodun sorgulanmasını istiyor, sorguluyor, sorgularımı da yazıyorum. Ahlak ve transhümanizm meselesi bu, bu mevzular hakkında bir çizgi sunman lazım.
 
13 senedir alzheimer üstüne yapılan çalışmaların ilaç firmasının oynadığı çalışmalar üstüne olduğu ortaya çıkmıştı hatırlatırım. Metod veriden daha önemli. Veri önemsiz demiyorum ama kinik olmak gerek.
Akademinin güvenilirliğini daha bu konuda ben de sorguladım zaten. Kafamdan genetiktir diye dikte edemeyeceğime göre elimizdeki en güvenilir veri hâlâ bilimsel çalışmalar.
 
Doğuda, Araplarda çocukla evlenmek serbestken batı dünyasında yasak? Bize diyorsun hiç eleştirmiyorsunuz diye de senden de göremedik hiç eleştiri. :)
Ben batıda yaşıyorum, Hollanda da pedofili partisi var meclise girebiliyor+ sandığınızdan daha fazla çocuk evlendirme var+ 30 yaşındaki birisi 15 yaşındaki ile çıkıp, 18 yaşına bastığında evleniyor. Özellikle hristiyan çevrelerinde oluyor bu. rahip 30 yaşında, genç grubundaki 14 yaşındaki ile 4 sene ilişki yaşayıp sonra evleniyor. Çocuk gelinlik değil ama müsadesi var.
 
Genetik olmadığı mı kanıtlanmış öyleyse? Sorgun nereye varıyor onu merak ettim.
Ciddi ciddi jurnallerde 50 sene öncesine kadar insanların mongoloid olmasının sebebinin asya genine sahip olduklarından doğduğuna yönelik onlarca çalışma vardı, bir şeyin üzerine onlarca çalışma var olunca çalışmaların yöneldiği yönde bir sonuç doğacağına inanması çok absürt.
Olmadığı da kanıtlanmamış? Öyle bir şey mi dedim ben. Psuedo-bilimle bir yere varılmaz benim varacağım yer. Senin bir lobin olur, bir şeye yönelik çalışma yap diye parayı basarsın, algı yaratırsın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık