Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söyleyeyim Garp’ın bu kadar şov yapması bana da çok hayra alamet gelmiyor.Sanki Oda önce karakterin hakkını verip sonrasında Garp’a güzel bir ölüm yazacakmış gibime geliyor.
 
odayı seviyorsan bu yorumu yaparsın işte. Aman odaya zeval gelmesin değil mi bu forumun %80'ini hiç anlamadım. Ben adamlara bu paragöz çakalı anlatıyorum adamlar bana lucciyi söylüyor.

Ben adamlara iki panel konuşma,15 yaş diyaloğunu 17 sayfaya sığdıran adamı anlatıyorum.

Adamlar bana Lucci diyor

sana odanın ne kadar zengin olduğunu yazsam o parayı okuyamazsın.
Sağol reis sen de uyarmasan ben Oda'yı hâlâ ay sonunu getiremeyen gariban aylıkçı sanmaya devam edecektim. Kahrolsun Odaizm :gamyon:
 
Kafama iki şey takıldı 1.si Kuzan vs Garp savaşı şuan mı yani arıkovanı adasında mı oluyor yoksa geçmişte başka bir yerde oldu da yeni mi gösteriliyor.2.si ise savaş şuan yaşanıyorsa Kuzan Law vs Blackbeard savaşında değil miydi?ne ara geldide Garp savaşına dahil oldu.
Kuzan yoktu. Kazanan adasında Karasakalla beraber Burgess, Doc, Augur ve Stronger var.
 
lufylere hakiyi garp degilde başkalarinin öğretmis olması ne kadar kötü adam sade hakili yumrukla vura vura en iyilere rakip olmuş pehhh kadersiz ace bir hiç iğruna gitmiş oldu resmen
 
Garp'ın yolculuğu ile ilgili mini bir seri olsa tadından yenmez ya. D olmasına rağmen neden denizci olduğunu, karanlık yüzyıl ile ilgili bilgisinin olup olmadığını, nihai amacının ne olduğunu merak ediyorum.
Boş çar :) Amacı falan yok, bilgisi yok fikri de yok, denizci olma nedeni de Lucci'nin öldürmek için WG'ye yaslanması gibi bir şonen klişesi güçlü rakip kovalama sevdasından geliyor. Garp'ın tüm hayatına bakın, Çinjaonun ününü duyunca yenmek için 8 dağ parçalamış, Xebec'in adını duyunca koşa koşa Tanrı Vadisine gitmiş, Roger ismini duyduğu anda Roger'ı kovalamaya başlamış, adamın varlık nedeni güçlü rakip kovalamak, Şonen serilerde çok bulunur bunlardan HxH'de Hisoka, Berserk'te Zodd, bu karakterlerin bir özelliği de hiçbir zaman en güçlü falan olamazlar, dayak yese bile kovalamaya devam ederler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık