Valla Kid'in toplamiyordu ve Big Mom'i bile pinleyip kilitleyen bi yetenegi vardi ama o kadar uzaktan saldiriyi yiyince sökmedi.Karşı tarafın da eli armut topluyor.
Garp ve shanks cheese yapiyor resmen
Valla Kid'in toplamiyordu ve Big Mom'i bile pinleyip kilitleyen bi yetenegi vardi ama o kadar uzaktan saldiriyi yiyince sökmedi.Karşı tarafın da eli armut topluyor.
Her hafta spoilerda patlıyorsunuz usta alışkanlık yaptı sizdeSan Juan Wolf ve Vasco Shot spoilerı yalan mı çıktı şimdi ? Bu karaktersiz herifler artık yalan spoilerda paylaşmaya başladı.Daha bölüm çıkmadan yorum yapmam.
Olsun biz eğlendik. Olmasa da razıyız.San Juan Wolf ve Vasco Shot spoilerı yalan mı çıktı şimdi ? Bu karaktersiz herifler artık yalan spoilerda paylaşmaya başladı.Daha bölüm çıkmadan yorum yapmam.
Yok bu ilk oldu.Normalde kesinleşene kadar yorum yapmıyorum.Spoiler konusunda paylaşıldığı için yorum yaptım ama yalan çıkmış galiba.Ya da tek sayfalık bi detay olduğu için önemsenmedi bilemedim.Her hafta spoilerda patlıyorsunuz usta alışkanlık yaptı sizde
Adam amirale üstünlük kuruyor çıktı, bu daha iyi yalniz.Her hafta spoilerda patlıyorsunuz usta alışkanlık yaptı sizde
Yalan tabii. En tehlikeli suçlular o kadar kolay tek yer mi ?San Juan Wolf ve Vasco Shot spoilerı yalan mı çıktı şimdi ? Bu karaktersiz herifler artık yalan spoilerda paylaşmaya başladı.Daha bölüm çıkmadan yorum yapmam.
Kurmasa Oda gömerlerdi burada.Gomu gomu gibi takipçi kandırmış olurdu.Garp amirallere çaylak diyor bir zahmet üstünlük kursun.Adam amirale üstünlük kuruyor çıktı, bu daha iyi yalniz.
Lucci Kuzan ile göz göze gelse düşünemiyorum usta...Adam amirale üstünlük kuruyor çıktı, bu daha iyi yalniz.