e o zaman nıye bana laf atıyorsun guzel kardesım,ıyı nıyetlı kardesımSağol reis sen de uyarmasan ben Oda'yı hâlâ ay sonunu getiremeyen gariban aylıkçı sanmaya devam edecektim. Kahrolsun Odaizm
e o zaman nıye bana laf atıyorsun guzel kardesım,ıyı nıyetlı kardesımSağol reis sen de uyarmasan ben Oda'yı hâlâ ay sonunu getiremeyen gariban aylıkçı sanmaya devam edecektim. Kahrolsun Odaizm
Seriden bir şey anlamayıp, suçu Oda'ya itelemek aşırı komik duruyor haberin olsun :de o zaman nıye bana laf atıyorsun guzel kardesım,ıyı nıyetlı kardesım
anladım. Siz kid olayından sonra baya incinmişsinizSeriden bir şey anlamayıp, suçu Oda'ya itelemek aşırı komik duruyor haberin olsun :d
Karşı tarafın da eli armut topluyor.Bu Hakili yumrugu istedikleri kadar kullanabiliyorlar mi simdi yoksa normal hao haki gibi bi cooldown periodu mu var acaba? Birincisiyse zaten garp ve shanksi yenebilecek kimse yok uzaktan uzaktan cakarlar herkese bu yumrugu.
Zannımca Garp bu kadar hakili yumruk için çaba sarf ettiğini düşünmüyorum. Dümdüz vuruyor, yumruğu kendiliğinden hakili artık. Alışmış. Mesele şu Garp'ın son çare başvuracağı şey ne ?Bu Hakili yumrugu istedikleri kadar kullanabiliyorlar mi simdi yoksa normal hao haki gibi bi cooldown periodu mu var acaba? Birincisiyse zaten garp ve shanksi yenebilecek kimse yok uzaktan uzaktan cakarlar herkese bu yumrugu.
cooldown periyodu yerine ondan önce manapool olayı var. Luffy'nin hakisinin yenilenmesi gerekiyordu biten bir şey olmalı ki yenilensin. Ama luffy meyve bazlı dövüştüğü için aşırı haki tüketiyordu. Meyvesinden,vücudundan ağzından çıkan dumanların çoğu hakiydi bir nevi ve 2 yıldır biliyor hakiyi.Bu Hakili yumrugu istedikleri kadar kullanabiliyorlar mi simdi yoksa normal hao haki gibi bi cooldown periodu mu var acaba? Birincisiyse zaten garp ve shanksi yenebilecek kimse yok uzaktan uzaktan cakarlar herkese bu yumrugu.
Aynen bu bölüm yorumlarında kim incinmiş kimin keyfi yerinde belli oluyoranladım. Siz kid olayından sonra baya incinmişsiniz
odaya daha geçenler laf atan sizsiniz gelip bana sataşıyorsunuz sadece gülüyorum zira bölümde benim sevdiğim karaktere bir şey olmuyor ki hoşnutsuz olayım.Aynen bu bölüm yorumlarında kim incinmiş kimin keyfi yerinde belli oluyor