Hocam hatice değil netice önemli sonuçta batırmadı gönül isterdi ki Burgess boğulup gitsin ama olmadı ne yazık ki.Kullanamadı.Burgess napıyorsun kaptan bizi de mi gömeceksin diyordu.Teach sadece kontrolsüzce kullandı kontrolsüz güç güç değildir.
Hocam hatice değil netice önemli sonuçta batırmadı gönül isterdi ki Burgess boğulup gitsin ama olmadı ne yazık ki.Kullanamadı.Burgess napıyorsun kaptan bizi de mi gömeceksin diyordu.Teach sadece kontrolsüzce kullandı kontrolsüz güç güç değildir.
Haftaya verilecek olan ara One Piece'in değil Shonen Jump'un arası. Goldenweek sebebiyle tüm Japonya tatile giriyor, bizim bayram tatili gibi düşün.Hafta ara olması yine bomba etkisi olan bölüm olacagından dolayımı? Yoksa Oda giderek hxh mangakakasınımı örnek alıyor
O zaman geçen haftada golden week vardı şimdi niye ara oldu.Haftaya verilecek olan ara One Piece'in değil Shonen Jump'un arası. Goldenweek sebebiyle tüm Japonya tatile giriyor, bizim bayram tatili gibi düşün.
2022 milat diyorsun yani, öncesinde söylenilen ne varsa zaman aşımına uğradı yani? Siyasete atılma vaktin gelmiş benden demesiDaha dün söylemiş olsam neyse hadi geçen seneyi de kabul edelim adamlar ana karakterlerin konu başlığının ilk sayfasındaki mesajı bulup zafer kazandığı falan zannediyor özellikle hurdacı çetesi.
Garp yenilecek olsa bile ona böyle son yazmazlar. Adan 40 yılın başı çıldırmış bi denizci efsanesi. Kalkıp da Kuzan ve Karasakal tayfası düşürmez.Bu arada ben Kuzan'ın Garp'ı tek alabileceğini düşünmüyorum. Tayfa birlik olup Garp'ı yener diyorum.
Bu bölümün ana kahramanı zaten arşlarda geziyordu la. Gören de Lucci bastı sanır adayıpopüler olan her şey cıvıklaşır bence hiç sırf bu bölüm için analiz kasmayın paragöz oda oyuncak satmak için en çöp karakteri bile arşa çıkarabilir keza