Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hastalığının son evresindeki haliyle bile tek eliyle devasa bir gemiyi durdurabilen, bir devin yaptığı saldırıyı tek eliyle tuttuğu bisentosu ile zorlamadan durdurabilen bir adamı sıradan One Piece karakterleri ile kıyaslayıp tüm marifeti meyvede buldun demek.
Ben orada meyvesine gönderme yaptım.Wb zaten yarı dev kas gücü olarak normal olarak güçlü birisi.
 
Croco'nun OP evreninde bir önemi yok. Ace ise bu çağı başlatan adamın öz oğlu. Üstelik dönemin en büyük korsanının gemisinde wonderkidlik yapıyor. Bir sonraki KK adaylarından biri. Evren üzerinde bu kadar büyük etkisi olabilecek bir korsanı idam etmek istemeleri çok normal. Roger sırf korsanlar çağını başlattı diye binlerce belki milyonlarca tacizci, tecavüzcü, katil, yağmacı piyasaya salındı. Soyunun korsan olarak devam ettiği, Wb'nin gemisinde olduğu ve bu çağın ateşini tekrardan körükleyebilecek bir karakter olduğunu düşünürsen Croco ve Dof gibi evren için önemsiz tiplere uyguladıkları tarifeden daha başka bir şey yapmalarının nedenini anlarsın. Ace korsan olmayı tercih etmese, normal bir hayat sürerken bir şekilde katakulliye getirilip idam edilmek istense ve Garp o zaman gidip direkt kurtarma operasyonu yapmasa o zaman anlardım bunca tepkiyi.
Ace in KK olma ihtimali ID ye atarak da engellenebilirdi. Zaten Ace in Roger ın oğlu olduğunu bilen sayısı bir elin parmağını geçmiyor. WB de yoldan çıkarıldıktan sonra Ace bir hiçkimse olarak hapsinelerde çürürdü. 60-70 yaşında salındığında da KK olmaya dair içinde hırsın zerresi olmazdı. Ayrıca ben zaten Garp gitsin Ace i kurtarsın demiyorum. Mf de o noktada hiç bir şey yapamazdı ki yapmamalı zaten. Bir dava için ölümüne savaşan denizcilerin önünde, onların idolü olarak davalarını çiğneyecek bir harekette bulunmak çok alçakça olurdu ama Mf öncesi Ace yargılanırken itiraz edebilirdi. "Ace in yargısı idam değil ID de şu kadar yıl olmalıydı" diyebilirdi. Sonuçta ortada bir adaletsizlik var ve buna karşı çıkıyor yani denizci kişiliğine zıt bir durum değil. En kötü ihtimalle Saul gibi istifasını isteseydi ki zaten benim asıl istediğim buydu.
 
Wb her türlü büyük adam, meyvesiyle ya da meyvesiz. Ancak saf fiziksel güç ve haki ile ortaya koyulan güç benim için bir numaradır. Haliyle Garp'ı bu konuda önde görüyorum.
 
Wb her türlü büyük adam, meyvesiyle ya da meyvesiz. Ancak saf fiziksel güç ve haki ile ortaya koyulan güç benim için bir numaradır. Haliyle Garp'ı bu konuda önde görüyorum.
Şakayı bir kenara bırakırsak Garp ve WB denk adamlardir. Ama yıllardır Garp'a it muamelesi çekilip WB çok ayrı klasmanda gibi yorumlar atılınca bu bölüm fena bir kasırga ortaya çıkarıyor böyle.
 
Ben orada meyvesine gönderme yaptım.Wb zaten yarı dev kas gücü olarak normal olarak güçlü birisi.
Burgess'a yedirsek meyveyi zirve Roger ve Garp'a kafa tutabilir miydi? Beyazsakal işlendiğinde yaşlı ve hastaydı. Hakiyi de şimdi olduğu gibi gözümüze sokarak işlemiyordu seride mangaka. Akainu Beyazsakal dövüşünü şimdi çizse Beyazsakal'ın tek attığı sahneye 50 tane siyah şimşek koyardı banko.
 
Sence Ace düzgün bir hayat yaşayıp da sırf Roger'in oğlu olduğu ortaya çıktığı için idam edilecek olsa aynı şekilde mi davranırdı?
Asıl önemli nokta o işte.Roger’ın oğlu olduğu için yapmadı,tayfasınada almadı.Oğlu olmasına rağmen kendi tayfasında olduğu için bunu yapabildi.Oden ve Thatch için eleştirilen adam daha kral meydan okudu ve dünyadaki en büyük güce saldırdı.Ama anlayana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık