Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce çokça yazmıştım ama Crocodile hapisanede yan gelip yatarken Ace idam cezası aldı. Evet Ace tam bir suç makinesiydi ama yaptıkları Croco nun yaptıkları yanında devede kulak kalır resmen. İdam kararı verdiler çünkü basitçe millete "bakın Roger ın kökünü kuruttuk" diyebilmek için.
Garp Ace i gitsin kurtarsın demiyorum ama yaşadığı haksızlığa karşı çıkmayı en azından deneyebilirdi bence.
Croco'nun OP evreninde bir önemi yok. Ace ise bu çağı başlatan adamın öz oğlu. Üstelik dönemin en büyük korsanının gemisinde wonderkidlik yapıyor. Bir sonraki KK adaylarından biri. Evren üzerinde bu kadar büyük etkisi olabilecek bir korsanı idam etmek istemeleri çok normal. Roger sırf korsanlar çağını başlattı diye binlerce belki milyonlarca tacizci, tecavüzcü, katil, yağmacı piyasaya salındı. Soyunun korsan olarak devam ettiği, Wb'nin gemisinde olduğu ve bu çağın ateşini tekrardan körükleyebilecek bir karakter olduğunu düşünürsen Croco ve Dof gibi evren için önemsiz tiplere uyguladıkları tarifeden daha başka bir şey yapmalarının nedenini anlarsın. Ace korsan olmayı tercih etmese, normal bir hayat sürerken bir şekilde katakulliye getirilip idam edilmek istense ve Garp o zaman gidip direkt kurtarma operasyonu yapmasa o zaman anlardım bunca tepkiyi.
 
O meyveyi bakkal çırağına ver o da benzerini yapardı.Wb en güçlü ünvanını verende meyvesi idi malum.
Hastalığının son evresindeki haliyle bile tek eliyle devasa bir gemiyi durdurabilen, bir devin yaptığı saldırıyı tek eliyle tuttuğu bisentosu ile zorlamadan durdurabilen bir adamı sıradan One Piece karakterleri ile kıyaslayıp tüm marifeti meyvede buldun demek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık