Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay sadece gidip İmparator indirmek değil koca bir oluşumu var Kaido ve Big Mom'ın özellikle. Topyekun bir savaşa girmek gerekiyor onun için. Şuan ellerinde tutsak olmasına rağmen kendi üstlenmiş Garp kurtarma görevini. Tüm denizcileri veya amiralleri kafasına göre savaşa sokabilecek idari pozisyonda değil çünkü.
Topyekun savaşa girseymiş abarttığınız kadar güçlüyse “Garp kafasına eseni yapıyor” diyordunuz , Satürn bağırıp çağırsa ellerini dizine koyup özür diler.
 
Başka bir databookta da 4 imparator ve tayfaları = Donanma + savaş lordları bilgisi var. Matematiğini yaptığında imparator, amirallerden güçlü çıkıyor bu denkliğe göre. Bu databook bilgisine de itibar ediyor muyuz?
Evet green Databook'da deniyor ve bu yonkou amiralden daha güçlü kılmaz, aksine amiral= yonkou gösterir. Savaş lordlari Donanma'nın yetersiz asker sayısı açığını kapatıyor, bu yüzden bu ifade asla yanlış değil.

Konuştuğumuz Databook'da altta, bu olay yonkou güçlü göstermez.



Ki bu ace novelindede geçiyor,

Donanma + 7 Savaş Lordu, 4 Yonko'nun hepsini dengeleyecek kadar güçlüdür (Ace Novel Cilt 2, sayfa 8).

 
Ya niye böyle hikayelere kendinizi inandırıyorsunuz ?

Amiral = Yonkou diyorsan 3 tane amiral var, üstelik Garp ve Sengoku var. Hiç hikaye anlatmayın yani komik oluyor. Canları istememiş almamışlar falan deyin.
En baştakilerin canları istemedikleri için zaten. Bir denge var sonuçta korunmaya çalışılan. Ama Garp ayrıcalıkları olsa da neticede koramiral rütbesinde birisi yanına 3 amirali alsın, Sengoku'yu alsın falan demek komik oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık