Gösteri yapmış işte icraatini görmek lazım daha yc4 alıcakHakkını yemeyelim güzel güç gösterisi yapmış ama Shanks'a yaptırdığının 3'te 1'i kadar yok.
Gösteri yapmış işte icraatini görmek lazım daha yc4 alıcakHakkını yemeyelim güzel güç gösterisi yapmış ama Shanks'a yaptırdığının 3'te 1'i kadar yok.
Kayda değer ölen biri olmadı denizcilerden. Daha çok figüran ölürdü işte kalbi teklemese.Dedemin de tekerleği olsaydı bisiklet olurdu.
Olurdu olmazdı ile gelme buraya öyle gelirsen sana da WB’nin kalbi teklemese tüm denizciler ölürdü derler.
Aynen Sengoku tutsana beni Akainu’ya ulaşırsam beni öldürücekKayda değer ölen biri olmadı denizcilerden. Daha çok figüran ölürdü işte kalbi teklemese.
Zeminden Kral hakili karşılık alsa mesafe azalırdı Garp'ın.
Bende dengeden bahsediyorum zaten bazıları hemen alınacak bir karar sanıyor İmparator oluşumuna savaş açmayı. Sadece denizciler değil Yonkolarda elleşmiyor onlara. Zirve WB bile gereksiz savaşa girmiyordu denizcilerle.3 amiral sengoku falan almasına gerek yok.
Örnek: Shanks ve Kaido vs Bigmom tayfası olsa Shanks ve Kaido o tayfanın içinden geçer.
Boşa hikaye anlatıyorsunuz, bir denge var kesmiyorlar yoksa rahat falan yazın geçin Amiral = Yonkou diyorsanız.
Ama soran olursa Garp istediği gibi takılıyorBende dengeden bahsediyorum zaten bazıları hemen alınacak bir karar sanıyor İmparator oluşumuna savaş açmayı. Sadece denizciler değil Yonkolarda elleşmiyor onlara. Zirve WB bile gereksiz savaşa girmiyordu denizcilerle.
Sen Akainu'nun orada Garp'ı döveceğini düşünüyordun dimi. Boşuna tartışıyoruz valla.Aynen Sengoku tutsana beni Akainu’ya ulaşırsam beni öldürücek