WB Ace hariç kimseyi umursamayan bir adamdı.Karakterine uygun bir hareket sergiledi.Çırağı için ada basan Garp a laf atacağımıza , Oden (Kardeşim dediği kişi) için ada basamayan Prime Wb ye bakıp gülelim bence. Bu bölüm net şekilde Garp a galaktik bir artı yazdı geriside o galakside yer alan yıldızlar kadar eksildi
Saçmalıyorsun maalesef bunu inanarak yazdıysan çok yazık.WB Ace hariç kimseyi umursamayan bir adamdı.Karakterine uygun bir hareket sergiledi.
Şu golemci reis favorim, Rosinante ile benzerliği altından bir şey çıkar inşallah.Sword birliğinde normal adam yok.
Tsuru'nun torunu
Sakazuki'nin kızı
Garp'ın miçoları
Gerçekten de... Karaktere ısındım bir anda neymiş bunun adı.
Adamın tümen komutanını öldürdüler.Tek meyveli çaylak Karasakaldan çekindi.Dünyanın en güçlü adamı...Saçmalıyorsun maalesef bunu inanarak yazdıysan çok yazık.
Prince Grus, icraat adamı. Bege’nin karısını kaçırmıştı.Gerçekten de... Karaktere ısındım bir anda neymiş bunun adı.
Sizin seriye hakim değilim ben One Piece konuşalım.Adamın tümen komutanını öldürdüler.Tek meyveli çaylak Karasakaldan çekindi.Dünyanın en güçlü adamı...
Olay sadece gidip İmparator indirmek değil koca bir oluşumu var Kaido ve Big Mom'ın özellikle. Topyekun bir savaşa girmek gerekiyor onun için. Şuan ellerinde tutsak olmasına rağmen kendi üstlenmiş Garp kurtarma görevini. Tüm denizcileri veya amiralleri kafasına göre savaşa sokabilecek idari pozisyonda değil çünkü.Her gün yonkolardan güçlü dediğiniz amirallerden tekini alsın yanına sanki yonkolar birlik halinde hepsi kendi köşesinde yaşıyordu.
Ya niye böyle hikayelere kendinizi inandırıyorsunuz ?Olay sadece gidip İmparator indirmek değil koca bir oluşumu var Kaido ve Big Mom'ın özellikle. Topyekun bir savaşa girmek gerekiyor onun için. Şuan ellerinde tutsak olmasına rağmen kendi üstlenmiş Garp kurtarma görevini. Tüm denizcileri veya amiralleri kafasına göre savaşa sokabilecek idari pozisyonda değil çünkü.