Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz. :ehe:

Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh
şimdi sen görmeyeceksinde Law lobisinden özür diliyorum meğer en güçsüzleri Kid miş :oleyo2: ben yanlış tanımışım
 
Ne çok aşağısı, aşağısı ve az aşağısı bile değil. Mihawk en güçlü kılıç ustasıysa ve kılıç kullanımında da hakininönemli olduğunu Zoro vs Pika arkında gördük. Öyleyse Mihawk > Shanks demektir.
Oda bizim gözümüze serinin başından beri shanks ve mihawkın düellolarını sokuyor. İkisinin zaten aynı seviyelerde dolaştığı belli de, ben kendi fikrim olarak mihawk> shanks olduğunu düşünmüyorum. Shanks kral haki azmanı, hani burun farkıyla öndedir. Mihawkın şuan altın zamanları, bu forumda ön planda olan kişilerden de mihawk anca sağ koldur diyen oluyordu. Adamın şimdi garanti yonkou seviyesi olduğu netleşti.
 
Shanks vs. BB'de, BB dezavantajli shanks'ta meyve yok ancak gura gura var. Görmedik fakat saglam haki de olabilir BB'de. Olursa bu vs. of panel geçebilir fakat shanks inme ihtimali yüksek.
 
Bunların kaptanlarından sonra en iyisi olan Killer, sümüklü shogun Orochi'nin adi bir suikastçisi oldu. Tükürüğün boğazında epey bekledi anca mı atıyorsun :hhh:
Killer sonrasında gayet iyi performans gösterdi. Orochi Oden'e bile istediğini yaptırmış bir adam o mantıkla bakarsan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık