Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Kata 100'se, King 99'dur çok hatalı bir söylem. Bu adamda ne Haoshoku var ne uyanış var meyvesi de öyle ahım şahım bir meyve değil. Tek yeteneği soyundan gelen özel yeteneği ki onu da Zoro gibi biri bile çözdüyse Katakuri içinden geçer.

Katakuri 100'se, King ancak 60 olur. Aslında King 60 bile olmaz da senin güzel hatrın için verdim.
Hee Sanci'de sadece Cacci'nin gücü var, ama hem kral hakide hem de silahlanmada iyi olan adamlarla bir tutuyorsun. Ahahaha İşimize geldiği gibi.


Kata yener. Oda'nın çizeceği dövüşte bu iki karakter de uzun süre dövüşür.
 
Katakuri müthiş k.haki'si nedeniyle dayak yememiş bir karakter. Buradan kaynaklı pek bir kırılgan. Lufi'den dayak yediği vakit dünyası şaştı. Oysa King çok dayanıklı bir karakter. Zoro nasıl hasar verebileceğini kara kara düşündü ve ölecekken kazandı.

King'in ateşi ile Kata'nın moçi'sini bir araya getirirsek yine Katakuri aşağıda kalıyor. Çünkü moçi denilen şey ateşe karşı dayanamaz.

King'in uçan bir karakte ama Katakuri uçamaz. Bu da King'e artı yazar.

Bu liste uzatılabilir ancak gerek yok. King çok daha üstün niteliklere sahip. Katakuri'yi çok sevmeme karşın ne yazık ki orta-düşük zorlukta kaybeder demek zorundayım.
 
Uzun güç kıyaslamasına gerek yok. Arc boss'u iken geleceği çok iyi gören, hiç açığı yokmuş gibi çizilen adam Caesar'ın gazıyla madara olabiliyor. Bunun olacağını herhangi bir Kataperver arkadaşa söylesek aşırı hater olurduk. Ama Oda çizdi.

Toparlayacak olursak hikayedeki gidişata göre çiziliyor her şey. Aynı mevkideki bu iki adamın dövüşünü çizerse denk giderler. Dövüşü ikisinden biri, bir dış etken veya handikap yardımıyla kazanır ancak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık