Vegapunk'a artı yazar. O dnadan yonkou terleten robot yapmayı başarmış adam.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR
Vegapunk'a artı yazar. O dnadan yonkou terleten robot yapmayı başarmış adam.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR
Yoo ben buradaydım @II. Invictus ile şöyle takılıyodukLucci'nin çıkış yaptığı hafta hiç biriniz yoktunuz buralarda, aynen öyle yaparsınız.
En büyük eğlenceniz kabusunuz olmasın, beni geç yemin ederim @Empyrium hepinizin içinden geçer.
En büyük eğlenceniz kabusunuz olmasın, beni geç yemin ederim @Empyrium hepinizin içinden geçer.
Şu Kaido'nun savunmasından güçlüydü diye savunan hâlen var mı merak ediyorum?!"Savunması Kaido'nunkinden güçlü ama"
2023 hatırlatması
En güçsüz sağ kol.
Zlatan Kata King ve Queen’e racon keserken.
Yine mi iftira ?Yoo ben buradaydım @II. Invictus ile şöyle takılıyoduk![]()
Kata'nın olayı, bitti ne Lucci ile vs attırsan kazanır ne Croc ile.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR