Vegapunk'a artı yazar. O dnadan yonkou terleten robot yapmayı başarmış adam.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR
Vegapunk'a artı yazar. O dnadan yonkou terleten robot yapmayı başarmış adam.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR
Yoo ben buradaydım @II. Invictus ile şöyle takılıyodukLucci'nin çıkış yaptığı hafta hiç biriniz yoktunuz buralarda, aynen öyle yaparsınız.
En büyük eğlenceniz kabusunuz olmasın, beni geç yemin ederim @Empyrium hepinizin içinden geçer.
En büyük eğlenceniz kabusunuz olmasın, beni geç yemin ederim @Empyrium hepinizin içinden geçer.
Şu Kaido'nun savunmasından güçlüydü diye savunan hâlen var mı merak ediyorum?!"Savunması Kaido'nunkinden güçlü ama "
2023 hatırlatması
En güçsüz sağ kol.
Zlatan Kata King ve Queen’e racon keserken.
Yine mi iftira ?Yoo ben buradaydım @II. Invictus ile şöyle takılıyoduk
Kata'nın olayı, bitti ne Lucci ile vs attırsan kazanır ne Croc ile.King'in Dna'sından çıkan Seraphlar, Yonko terletirken; Katakuri, Oven'dan dayak yiyordu. Bu işe ne diyorsun? @RedTeroR