Mavilinin ve Zlatan’ın kim olduğunu biliyorsun uğraştırma beni.Zlatan Kata King ve Queen’e racon keserken.

Mavilinin ve Zlatan’ın kim olduğunu biliyorsun uğraştırma beni.Zlatan Kata King ve Queen’e racon keserken.
Kaplumbağanın da kabuğu sağlamdır ama aslanla kapışamaz.Mavilinin ve Zlatan’ın kim olduğunu biliyorsun uğraştırma beni.Kata en son kardeşini İchiji sanıp döven eleman mı ? King’in savunması o kadar güçlü ki üstünde deneyler yaptılar yürüyüp gitti adam.Kaido ile kıyaslayan talihsiz yorumlara aldanmayın.
Mw şimdi şu şekil tüm otobotları toplayacakKaplumbağanın da kabuğu sağlamdır ama aslanla kapışamaz.
Sonunda biri gerçekleri söylemiş.Yeni yılda boş geçmeyelim.
![]()
Kata 100'se, King 99'dur çok hatalı bir söylem. Bu adamda ne Haoshoku var ne uyanış var meyvesi de öyle ahım şahım bir meyve değil. Tek yeteneği soyundan gelen özel yeteneği ki onu da Zoro gibi biri bile çözdüyse Katakuri içinden geçer.Kata 100se King 99. Extreme zorlukta alır Kata.
Bırak King'in, Kata'ya bir beden büyük gelmesini. Zoro, Enma'yı kendi haline bıraksa Enma asıl King'e iki beden büyük gelir.Hala Kata fanlığı bitmemiş, çöp germayı harcayamadı, King ona bir boy büyük gelir
Gece gece iyi güldüm. Lucci+Crocodile gelse alamaz yanlarına da King'i eşantiyon olarak veriyorum.Kata'nın olayı, bitti ne Lucci ile vs attırsan kazanır ne Croc ile.
Anawiz...Kata 100'se, King 99'dur çok hatalı bir söylem. Bu adamda ne Haoshoku var ne uyanış var meyvesi de öyle ahım şahım bir meyve değil. Tek yeteneği soyundan gelen özel yeteneği ki onu da Zoro gibi biri bile çözdüyse Katakuri içinden geçer.
Katakuri 100'se, King ancak 60 olur. Aslında King 60 bile olmaz da senin güzel hatrın için verdim.