O dediğin mümkün değil işte. Çünkü Sanji doğuştan bir süper asker olarak doğmuş. Gücünü bastırdığı için bu zamana kadar gücünü uyandırmamıştı. Germa suiti sayesinde bu gücü uyandırdı yani bir uyandırma söz konusu. İkincisi Sanji'nin Haoshoku kullanıcısı olmadığını da nereden çıkardın? Şu anda kullanmıyor olması kullanamayacağı anlamına gelmez. Yakındır o da bu gücü aktif edecektir. Bir arc öncesine kadar Zoro da kullanılıyordu. Acemi velet iki dakika kullandı Enma seyesinde o da canına mâl oluyordu az kalsın.
Oda serinin zirvesine taşıyacak bu tayfayı öyleyse diğer tayfaların gücünü aşmış olmaları gerekiyor.
Bu arada küçücük bir farkla Zoro, Oda'ya göre alabilir. Bana göre çok mantıklı gelmiyor.
Geçenlerde bir arkadaş 16 yaşındayken çam yarması, vurduğunu yere seren 36 yaşında birini yere serdiğini söyledi inanmadım ilk başta sonra hikayesini anlattı. Adamın kendisine göre çok hantal olduğunu etrafında daire çizerek her saldırdığında elindeki sopayla koluna vurduğunu ve adamı yere serdiğini, aklın ve hızın, güce galip geldiğini söyledi aklıma direk Sanji geldi.
Sanji hem hız anlamında hem akıl anlamında Zoro'ya tur bindirir. Nasıl oluyorsa bu seride Zoro daha güçlü. Diğer birçok seride hızlı olan güçlü olandır. Mesela Naruto serisinde (Hep Naruto'dan örnek veriyorum) Raikage A çok hızlı ve fiziksel gücü çok yüksek ama Minato hem daha hızlı hem daha zeki olduğu için Raikage'yi alt ediyor. Oda senin kalem tutan elini ... neyse!