Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Eida, Amado'nun kızı hakkındaki olayı onayladı ama "En azında olay doğru" dedi. Bence Amado'nun kızı Delta değil de Eida. Bu bölümde Eida'ya diyalog yazmak yerine sürekli 3 nokta koyunca bi aklıma geldi.

Mitsuki reis iyidir hoştur da ileride Kawaki ve Boruto veletlerine rakip olamayacak. Kawaki plot sayesinde tokatlayıp geçecektir.

Neyse, manga leş...
 
275. müthiş bölümde gariban kuş Yuki'yi kafese tıktılar, yetmedi doldurma kuş yapacaklardı ancak Tsuzura bu zulme dur deme niyetindeydi. Düşünmekten öte eyleme geçti ve Boruto ile Sasuke'nin yardımları ile Yuki'yi hatta kendini bile kurtardı. Ama Tsuzura ile Annesi arasındaki ana oğul gerilimi zirve yaptı. Şimdilik ayrıldılar ancak gelecek neler gösterir bilinmez. Bu hikaye de biterken Sasuke uzun bir yolculuğa çıktı ve bizler haftayı mutluca kapacaktık ama o da ne? Boruto tren ile köye dönerken kendini diğer tren yolcuları gizemli bir odada buldu. Açıkça Squid Game arkı başladı. Hayatta kalmak, hele acımasız şinobi dünyasında hayatta kalmak hiç de kolay değil. Bakalım Boruto bu oyundan sağ çıkabilecek mi? Heyecan dorukta.
 
276. müthiş bölüm şaşırtıcı derecede güzeldi. Birçok karakter daha ilk oyundan öldü. Kalan 14 oyuncu ise 4 ölümcül oyun için korku içinde beklemekte. Bu ark süpriz yumurtadan çıkan bir ark gibi oldu ama gerçekten güzel başladı. Oyun konsepti her zaman iyidir. Bulut Şinobisini beğendim, öte yandan Konoha'lı da iyi. Suçlu şinobi biraz düz gibi ama ne ayak belli değil. Öteki karakterler de hep farklı. İyi düşünülmüş oyunlar ile unutulmaz bir Squid Game Ark yapılabilir. Boruto hayatta kalmak istiyor ama talihi ve gücü yetecek mi bilinmez. Heyecan dorukta.
 
277. müthiş bölüm sonrası insanın boğazı düğümleniyor. Hayatlar bir bir sönerken bizler için çaresizce izlemekten başka bir şey yok. Kaldı 8 hayat. Bu haftaki hayatta kalma oyununda kişilere birer mum verildi ve bir yolculuk yapmaları istendi. Bu yolculuğu mum sönmeden tamamlamaları gerekiyordu. Basit ama acımasız bir oyundu. Herkes kendi mumunu sadece zamana karşı değil, diğer oyunculara karşı da korudu. Güvensizlik ve korku tavan yaptı. Ancak işte bu noktada Boruto ilahi bir ışık gibi parladı ve mumlarını birbirleri ile paylaşırlar ise herkesin yaşayabileceğini gösterdi ama geç kalmıştı. Çünkü çoktan 6 hayat sönmüştü. Ancak Paracı Adam ile Suçlu Adam dışında sivri bir tip kalmadı. Keşiş kendini feda edecek gibi duruyor. Bulut Şinobisi'nin elleri kanlı ve vicdanı sızlıyor. Sanırım o da kendini feda edecek. Öte yandan diğerleri içinde en az bir hain var diye tahmin ediyorum. Hayatta kalmak için kritik olan üçücü oyun yaklaşıyor. Heyecan dorukta.
 
278. müthiş bölümde son derece gerilim dolu anlara şahit olduk. Boruto ve diğer oyuncular bir odaya kapatıldılar ve odanın tavanı yavaşça inmeye başladı. Bu durumda odadakiler ezilip öleceklerdi. Duvarları kırmayı, tavanı durdurmayı azimle denediler ancak olmadı. Artık umutlar tükenmişti ki Boruto muhteşem sözlerle Batta'nın kalbine dokundu ve Batta zemindeki zayıf noktayı bir teknik ile bularak kırılması için yol açtı ve herkes kurtulmuş oldu. Güzel bir son gibi görünse de bu korku dolu oyunda birkaç kişinin ölmesi gerekirdi. Şimdi gelecek oyunlarda senaryo çok daha sıkışık ve zor olacak. Böylece heyecan daha dorukta olacak. Öte yandan Konoha Şinobisi sanılan Kiseru hain çıktı. Oyuncular bilmiyor ancak biz izleyicilere gösterildi. Kara'nın elemanı imiş. Ama helal olsun, baştan beri ölümle burun buruna olsa da kendini belli etmedi. Şimdi Batta onun mikrofonunu düşürürdüğü için yakaladı mı? Sanmıyorum, bu kadar dikkatsiz değil. Ya plan doğrultusunda bilerek bıraktı ya da başka bir hain daha var. Bu şartlar altında heyecan hiç olmadığı kadar dorukta.
 
Manga 10-11bölümde momoshiki öldü
Manga 22.bölümde Ao öldü
Manga 33.bölümde ise delta öldü ama farklı olarak aramızda
Manga 43. Ve 44.bölümde ise boro öldü
Manga 55.bölümde ise kurama'yı elimizden aldı kishimoto 🤧🤧
Manga 66. Bölümde ise boruto öldü ve momoshiki sayesinde dirildi
Ve geldik 77.manga bölümüne kishimoto'nun gizemli ölüm listesinde kim var acaba merakla bekleniyor sıradaki talihsiz kişi
[https://www.hizliresim.com/g6rhz3b görsel]
 
Manga 10-11bölümde momoshiki öldü
Manga 22.bölümde Ao öldü
Manga 33.bölümde ise delta öldü ama farklı olarak aramızda
Manga 43. Ve 44.bölümde ise boro öldü
Manga 55.bölümde ise kurama'yı elimizden aldı kishimoto 🤧🤧
Manga 66. Bölümde ise boruto öldü ve momoshiki sayesinde dirildi
Ve geldik 77.manga bölümüne kishimoto'nun gizemli ölüm listesinde kim var acaba merakla bekleniyor sıradaki talihsiz kişi
[https://www.hizliresim.com/g6rhz3b görsel]
Hayırlısıyla Konohamaru ölecek ve Sarutobi soyu kuruyacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık