Boruto ch 75
Mükemmel bir bölüm,Daemon ve Eida'nın yeteneklerinin Shibai adlı yeni bir Ohtsutsuki'den geldiğini öğreniyoruz. Bunca zamandır Amado'nun bu tür yetenekleri nasıl yarattığını merak ediyordum.Shibainin bir tanrı olduğunu öğreniyoruz ve şu anda serideki adını duyduğumuz en güçlü karakterin kim olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum.
Delta'nın Amado'nun kızı gibi görünmesi gerektiğini ve Amado'nun tüm bu süre boyunca onu yeniden canlandırmaya çalıştığını fark etmek ilginçti. Hepsinden önemlisi, tanrıların daha yüksek boyutlu olduğuyla ilgili bu şey doğruysa, o zaman Boruto güç ölçeklendirmesi oldukça güçlü hale gelecek. Boruto ve Kawaki'nin bu seviyeye nasıl ulaşacağını cidden merak ediyorum ama konuya şimdilik buradan girmek istemiyorum.Girmek istediğim konu Orochimaru.
Amado'nun bilimsel olarak bu dünyanın dışında veya "Tanrıların alanına" ait olarak tanımladığı her şey, Orochimaru'nun her gün kahvaltıdan önce yaptığı bir şeydir. Yeteneklerini bir başkasına aktarmak için birinin DNA'sını kullanmak mı? Diriltmek mi?Klonlama mı?Mitsuki önünde duruyor.
Amadonun Orochimaru ile arasında iki belirgin fark var;
1)Amadonun daha iyi kaynaklara sahip olması.(Shibai cesedi)
2)Amadonun kişinin anılarını da klona aktarmak istemesi.
Amado anıları istediği gibi aktarmış ama tatmin olamamış.Delta,Akebinin anılarına sahip olsa da Akebinin yerini tutamaz.Vücut ruhun bineğidir.Deltanın vücudunun bineği yok.Kontrol Amadoda.
Peki Mitsuki de öyle mi?Hayır değil.Mitsuki kendi kararlarını verebiliyor.Orochimaru ona kendi kimliğini kazanma şansı verdi.
Açıkçası bu yaşanan olayların Orochimarusuz devam edicegini düşünmüyorum.Bu yalan makinesi Amadonun hakkından Orochimaru sensei gelir.Orchihamarunun kendi ruhunu mühürlemesine değinmedim bile.
Momo ve Borutonun yavaş yavaş daha fazla uyum sağlamasını ve buna izin verecek bir olay örgüsü bekliyorum.Momo belki anılarıyla yavaş yavaş Borutonunkilerle kaynaşarak insanlaşabilir.Kuramanın yarattığı boşluğu bana dolduruyor şuan.
Jogana gelirsek,Momo borutoya Otsutsuki'nin gücünü güçlü bir şekilde miras aldığını söylemişti.Bunun doğrudan Joganla alakası var,Otsutsuki geni kazanınca göz güclendi.Boruto Kawaki'nin Sasuke gibi davranıp Sage Mitsukiyle karşı karşıya geldiğini gördü.Eida fark etti.İlerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor bakalım.