valla dediklerini hiç bilmiyorumNaruto harici bir hokage Momoshiki değil Kinshiki'de elenirdi muhtemelen. İyi bile dayandı ana karakter olmadığı halde.

valla dediklerini hiç bilmiyorumNaruto harici bir hokage Momoshiki değil Kinshiki'de elenirdi muhtemelen. İyi bile dayandı ana karakter olmadığı halde.
Kişimoto Boruto'yu ustalık eseri olarak düşünmese yarıda müdahale edip işe girişmezdi.Boruto canon değilmiş arkadaşlar , kişimoto ile görüştüm az önce.Para lazım oldu dedi.
hayaller hayatlarKişimoto Boruto'yu ustalık eseri olarak düşünmese yarıda müdahale edip işe girişmezdi.
Manga uçuşa hazır. Boruto sona erdiği vakit, Naruto'yu Boruto'nun babası olarak anacaklar. Naruto eseri ise Boruto'nun yan ürün mangası olarak anılacak.
Boruto gidecek sonrada zoruto gelecekKişimoto Boruto'yu ustalık eseri olarak düşünmese yarıda müdahale edip işe girişmezdi.
Manga uçuşa hazır. Boruto sona erdiği vakit, Naruto'yu Boruto'nun babası olarak anacaklar. Naruto eseri ise Boruto'nun yan ürün mangası olarak anılacak.
Gerçekten o kadar mesaj gördüm güldük eğlendik de artık bunu yeminle ekonomi bakanı bile söylemez.Kişimoto Boruto'yu ustalık eseri olarak düşünmese yarıda müdahale edip işe girişmezdi.
Gözlerime bakar mısın?Gerçekten o kadar mesaj gördüm güldük eğlendik de artık bunu yeminle ekonomi bakanı bile söylemez.
Amado, Narutoya otsutsuki tanrısını anlatıyor.(ismi Shibai)Ootsuki tanrısı yeniden aramızda uzun bir aradan sonra ismi Shibai yada Sibai olarak belirtiyor Amado
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.io
resimyukle.io
resimyukle.io