Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

280. müthiş bölümle birlikte 1000. Naruto bölümüne ulaştık. Part 1 = 220, Part 2 = 500, Boruto = 280 olmak üzere 1000 oldu. Nice binlere diyelim. Muhteşem bölüm ise 1000. bölüme yakışacak kadar çarpıcı bir bölümdü. Kaç bölümdür gördüklerimiz bir genjutsuymuş. 1000. bölümde böyle bir tema işlenmesi Boruto'nun komple genjutsu olduğu teorilerini destekler nitelikte. Anbu'yu da gördük, arka planda iş yapıyorlar hala ama hikayede hakları bir türlü verilemedi.

Harici Kara'nın genjutsusu çok üst düzey, şimdi düşününce büyük iş yaptı adam ancak Boruto bu oyunu bozar. Öte yandan Batta ve Fugou kim tarafından öldürüldü? Yapan Rokuro değil, Kiseru da değilmiş. O halde kim? Büyük bir gizem söz konusu. Gelecek bölümde bizlere nelere bekliyor belirsizlik var., heyecan dorukta.

Bu nasıl bir bölümdü ben anlamadım(manga).Bu bölüme inceleme gibi bi yorum yapamayacağım.Noluyor hareme mi dönüyor seri.O kadar kaosun içinde bu bomboş bölümü nasıl yazdınız.O da başarı aslında.Neyse nazar boncuğu olsun bu.Diğer bölüm aksiyon bekliyorum.

Bu nasıl bir bölümdü ben anlamadım(manga).Bu bölüme inceleme gibi bi yorum yapamayacağım.Noluyor hareme mi dönüyor seri.O kadar kaosun içinde bu bomboş bölümü nasıl yazdınız.O da başarı aslında.Neyse nazar boncuğu olsun bu.Diğer bölüm aksiyon bekliyorum.
Kişimoto gelecek bütün dertler bitecek dedik ama Kişimoto hikayeyi hala düze çıkaramadı.
Herkesin korktuğu Eida'yı iki kız çocuğu öldürecek diye dünyayı kurtarma planı yapıyor 200 IQ Şikamaru :hhh:

Amado çok büyük oyuncu yanlız son manga bölümünde timsah gözyaşlarını nasıl döktü ama gerçekten de çok büyük bir hainsin yalancı amado orochimaru yanında melek kalır senin :alkis::alkis:

281. müthiş bölüm itibariyle Squid Game Ark sona erdi. Gerçekten beklenmedik derecede güzel bir ark oldu. Tüm karakterlerin kalbimize dokunduğu, hikayenin hep heyecanı dorukta tuttuğu, tahmiz edilemez bir ark oldu. Nihayetinde kim derdi ki Yatsume aslında Ouga. Sanırım Ouga'nın Yatsume olması bir kenera, sadece Yatsume ve Şamo Ouga'nın adamı denemeyecek oyunculardı. Sürpriz bir son oldu. Daha sürpiriz olanı ise Yatsume kötücül bir karakter çıkmadı. Hayatın anlamı ararken milleti genjutsuya sokuyormuş. Kimseye bir zarar verdiği de yok. Herkes kendi yoluna giderken bu defter kapanmış oldu.

Şimdi önümüzde Sasuke'nin Hikayesi var. Çok bekledik, çok istedik ve sonunda Sasuke Retsuden geliyor. İşte şimdi heyecan hiç olmadığı kadar dorukta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık