Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci,Doflamingo,Crocodile,Mihawk gibi adamlar bu serinin belkemiğidir.Diğer serilerde Kakashi,Hitsugaya,Hisoka falan neyse bu adamlar da odur.Niye tekrar geldi gibisinden sormaya gerek yok bence elinde bu karakterler kadar iyileri çok az var bu adamları tasarlarken işçilik yapmış resmen.
 
Dedik sana o kişi luffy değil nika diye
Böyle bir şey yok yahu, Luffy gayet kendisi gibi işte. Sengoku da tanrı mistik zoanı yemiş Luffy gibi onda böyle bir şey gördük mü mesela?

bende Luccinin emirlere uymayıp bu şekilde davranmasını buna bağlıyorum. Zoan uyanış olunca kafa gidiyor Sun god nikayı iyi tanımıyoruz ama luccinin meyvesini daha iyi tahmin edebiliriz yırtıcı be ilkel dürtüleriyle saldırıyor. (gerçi sentouyu mantıklıca yardı ama )
Lucci gayet kendinde, Vegapunkun yorumu da zaten:Normalde bu formu kontrol etmek çok zor olur, bu becerebildiğine göre gayet güçlü bir iradesi var.
Lucci emre itaatsizlik etmedi, Luffy bana yemek verene nasıl dokunursun diye dümdüz üzerine saldırdı. Savaşı başlatan taraf direkt Luffy yani, Lucci de emir geldi diye yan gelip yatacak değil sonuçta.
 
Adam Lucci'ye Nika gibi bulutlu mulutlu uyanış çizmiş te Allahım Marco'ya uyandırtmaz ajanların yüz karası Lucci uyandırmış
 
Bu kaido savaşında da vardı ona bakarsan. Sen ada büyüklüğünde bir yumruk görmüşsün ömrü hayatında ama o an geleceği görmeyip "hmm şu yumruğu geleceği görmeyip karşılayayım" diyorsun sence bu mu daha alengirli bir yol yoksa Luccinin mi? Lucci ikisi sohbete dalarken aşırı bir hızlı ve daha önce görmediğimiz bir yetenek olan shuugan'ı kullanıyor. Bu ne demek biliyor musun? Ben sana söyleyeyim.

Sentoumaru ve Luffy'nin gevşekliği.
Wano devam ederken benim profilde wano pişmanlıktır yazıyordu. İki saçmalığı kıyas yapmanın anlamı yok ki ben Luffy'ye de attım taşımı. Mevcut durumda ya Lucci Luffy'nin gözleminden kaçacak kadar hızlı ya da Luffy savaş sırasında gözlem kapattı. Her türlü deli saçması.

Law da Wano'da daha önce görmediğimiz teknikler gösterdi. Nasıl ki onlar da içime sinmediyse bu da sinmedi.
 
Tashigi çöpü haki biliyor 1 milyarlık Robinde haki yok Usopp çöpü 500 ediyor sonra Buggy yonko olup 3 milyar ediyor şaka gibi say say bitmez birde Luffy'nin yanından geçen herkez ilah oluyor kimse güçlenmelere bişey demezde sormazlarmı Luffy geçene kadar naptın o yaşına kadar diye böyle saçmalık olurmu çoğu karekter böyle hep tutarszılık içinde gidiyor seri.
 
bunu Nika'nın Luffy'den farklı, başka bir kişi olduğunun kanıtı sayar mısın?
Bunu kanıtlayan hiç bir şey yok ki burada?
Zoan uyanışlarını kontrol etmek zordur diye Lucci'nin kontrol edebilmesini övmüş sadece, Impel Downdakiler ise büyük ihtimalle kontrol edemedikleri için düz hayvan gibi davranıyordu.

Sengoku şimdi Buda formuna geçince farklı bir kişiliğe büründü mü? Dönüşümden önceki haliyle aynı mıydı?

Luffy'nin de uyanış açmış haliyle açmamış hali arasında kişilik olarak en ufak bir fark yok, bir çeşit irade savaşı olduğunu ima eden bir diyalog yok. Adam kendisi işte, Nika ne onu bile bilmiyor.
 
İşte bende böyle zaman kaybı şeylere gerek yok diyorum. Çok saçma duruyor çünkü. Herif bölümün sonunda poz kesiyor bir de. Şu an Lucci'nin benim gözümde Nika'nın karşısında... Bellamy den farkı yok. Neyse bana zevk vermiyor böyle şeyler. Yapacak bir şey yok.
Bellamy her zaman Bellamy idi. Her zaman teklik çardı. Croco, Lucci gibi ark bossları her zaman özel olacak.
 
Tashigi çöpü haki biliyor 1 milyarlık Robinde haki yok Usopp çöpü 500 ediyor sonra Buggy yonko olup 3 milyar ediyor şaka gibi say say bitmez birde Luffy'nin yanından geçen herkez ilah oluyor kimse güçlenmelere bişey demezde sormazlarmı Luffy geçene kadar naptın o yaşına kadar diye böyle saçmalık olurmu çoğu karekter böyle hep tutarszılık içinde gidiyor seri.
Tashigi disiplinli eğitim verilen bir yerde çünkü. Robin ise sokaklarda büyüdü. Hakiden bir haberdi. Kadın ortalama yaştan sonra yeni dünyaya gitti. Boks salonunda eğitim alan adam yumruk atmayı çok iyi bilirken sen sokaktaki 50 yaşındaki adam neden yumruk atmayı bilmiyor diyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık