Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak ben kimse güçlenmesin demiyorum. Ama böyle serilerde güçlenmek özel bir şeydir. Özel bir şey değilse Herkes güçlenebiliyorsa One Piece evrenindeki herkes mal %99'unun hakiden haberi yok. %99 un mal olduğu bir evren yaratmış E.Oda.
Haki olayı zaten ayrı bir olay. En basitinden Tayfa yonko tayfası olmuş... KK olacaklar hatta dünyayı değiştirecekler... hala haki bilmeyenler var tayfa da. İner misin Çıkar mısın...? :D
 
Bir adamın bir yerlerde güçlendiğine dair bir tane tek bir tane panel koysan insanlar tatmin olur geçtim komple bir savaş çizmeyi. Bu hükümetin indirdiği bir tane kalbur üstü adam yok marineford dışında. Onu da ineğe girer gibi yaptılar zaten. Hakikaten seri sadece bizim tayfa olaya dahil olmadığında keyifli geliyor. Çok ilginç böyle bir şey nasıl olabilir anlamak çok zor :D
 
Temcit pilavı gibi eski karakterleri neden görüyoruz yav. Ne gereği var ki kanişi görmemizin ? Uyanış açmış aman ne iyi seri ilerledi. Doğru düzgün meyveleri anlat, haki yi anlat, 900 yıl öncesini anlat şu an ki düzeni anlat. Ne gereği var gereksiz aksiyonun. Tasması kimde belli olmayanları görmeyelim artık seri naruto ya bağladı iyice kimse ölmez öldü sanılan bir yerlerden çıkar. Pürt....
 
Beğenmiyorsanız okumayın arkadaşlar. Misal ben beğenmiyor olmama rağmen okudum ve ben nu saçmalığı neden okudum diye sorguladım kendimi.

Şeytan meyveleri arzu ve ihtiras sonucu doğdu kısmını komple geçtim ama savaş lordlarına kafa tutabilen, Mihawk'ı timsah ile ittifak kurmaya zorlayan seraphimleri kontrol eden kişiyi parmaklamak suretiyle tekliyor Lucci ve Seraphimlerin kontrolünü ele geçiriyor. Random bir köylü, uykusunda öldürdü diyelim Sentomaru'yu. Kontrol onun eline mi geçecek?

Luffy geleceği görüyor geleceği ama Lucci'nin Sentomaru'ya pandik atacağını görmüyor. Sonra da sinirlenip bağırıyor falan. Savaş sırasında da kullanmayacaksan ne halt etmeye kastın o kadar gözlem hakisi.

İyice deli saçması bir seriye döndü One Piece.
Bu kaido savaşında da vardı ona bakarsan. Sen ada büyüklüğünde bir yumruk görmüşsün ömrü hayatında ama o an geleceği görmeyip "hmm şu yumruğu geleceği görmeyip karşılayayım" diyorsun sence bu mu daha alengirli bir yol yoksa Luccinin mi? Lucci ikisi sohbete dalarken aşırı bir hızlı ve daha önce görmediğimiz bir yetenek olan shuugan'ı kullanıyor. Bu ne demek biliyor musun? Ben sana söyleyeyim.

Sentoumaru ve Luffy'nin gevşekliği.
 
Ben Lucci ile eşit olmaya yakın olduğunu bile sanmıyorum, o ilk birbirlerine yumruk attıkları kısım da Enies Lobbydeki panele gönderme olsun diye konmuş da sonrasında Lucci uçup gidiyor Luffy kahkaha atmaya devam.

O Seraphimler Lunarian kanı sayesinde orijinal warlordlar kadar güçlü, Luffy 4 Seraphim ve 3 CP0 ajanı ile kapışacak.
Mihawk, kuma, hancock, jinbei dörtlüsünün robotları var ortada. Ekleme şeytan meyveleri ve Lunarian kanı sayesinde bazıları orijinallerinden daha güçlü bile olabilir. Lucci büyük ihtimalle bu fightta en az zorlanacağı adam olacaktır.
Mesela S-Hawk; Mihawkın genleri sayesinde kılıç yeteneğine sahip, her pacifista gibi lazer atıyor, Kingin ateşle ilgili özelliklerine sahip.
Hepsini tarif etmeye üşendim ama wikiden seraphimlerin güç sayfasına baksın tam detayını hatırlamayanlar, bunlar basit pacifistalar değil:https://onepiece.fandom.com/wiki/Seraphim

Edit:Ekleyeyim ben Luffy'nin tek başına 4 seraphim almaya yakın olduğunu bile düşünmüyorum, BB hala daha güçlüdür Luffy'den ve o bile bunların gücünü görünce defansa zorlandı. Nasıl bir dövüş olacağını çok merak ediyorum ama tek bildiğim bu dövüşte CP0ın sadece sağda solda zıplayıp Luffy'ye vuracak fırsat kovalayacağı, G5 Luffy ile denk dövüşemez ajanlar.
 
Haki olayı zaten ayrı bir olay. En basitinden Tayfa yonko tayfası olmuş... KK olacaklar hatta dünyayı değiştirecekler... hala haki bilmeyenler var tayfa da. İner misin Çıkar mısın...? :D
Yani bende onu demek istiyorum. Korsanlar kralının tayfası bile haki bilmiyor. Herkes güçlü olabiliyorsa bu evrenin niye %99'unun neden hiç bir şeyden haberi yok. Bu kadar boş bir evren olabilir mi.
 
Bu güçlenme olayının b*ku çıktı. Don Krieg tekrar ortaya çıksa G5 luffy ile eșit șekilde dövüșü çizilse șașırmam artık. Mantık öldü hala mantıklı argüman çabası içerisindeyiz. Birileri sı*ıyor bașkaları da kılıfa uyduracam diye daha da beter ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık