Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır


  • Kullanılan toplam oy
    338
Hayvanın acı çekerek ölmesiyle acısız ölmesi arasında sonuç olarak bir fark yok. Acı düzlemi başlı başına sıkıntılı bir düzlem ve işi kurban ritüeline kadar götürür.
İnsan vicdanı ne kolay perdeleniyor öyle:hhh:
yani o zaman sokakta acılar içinde ölen de aynı, kafasına kürekle vurularak ölen de iğne ile ölen de aynı mı demeliyiz :S şimdi keko senin de bildiğin gibi sonuç tekil değildir. vicdanımızı perdelemek değil parçalamamak için usül gerekli.
 
şimdi keko senin de bildiğin gibi sonuç tekil değildir. vicdanımızı perdelemek değil parçalamamak için usül gerekli
Kendini teskin etme metodları geliştirmemiz bunun sebeplerini ortadan kaldırmıyor keke.
Kimisi etini yiyebildiği her şeyi öldürmekten yana sorun görmezken beriki bir şeyi sırf besin için evcilleştirmeyi bile kabul edemiyor.
 
Cidden hayvansever biriyseniz ve eğer apartman dairesinde yaşıyorsanız köpek sahibi olmak köpeğe eziyet, bilin istedim. Köpek dediğin hayvan birkaç embesil cins harici günde 100 mekik 100 şınav ve 10 km koşu yapmak isteyen bir hayvandır. Sokakta kendinden geçmiş olduklarına bakmayın. Karınları doydu mu spora başlamak isterler. Yani eve tıkıp arada dışarı çıkaracaksanız bu o hayvana eziyettir. Ya köyünüze geri dönün ya da dolarlarınızı bozup bahçeli bir eve taşının.
Doğasında yok hayvanın beslemeyin evde kısaca.
 
Sonuçları kendin için iyi olsa bile elim bir eylem yaptığında bunu bir motivasyona indirgersin. Amaçlar örersin etrafına, sebepler vs..
yani sen bu ortaya attığın sematik tartışmanın nereye varmasını istiyorsun ki :S eylemi yaptıktan sonra anlam veririz diyorsun da onun yönünü tartışmak bizi aşarmaz mı :S
 
yani sen bu ortaya attığın sematik tartışmanın nereye varmasını istiyorsun ki :S eylemi yaptıktan sonra anlam veririz diyorsun da onun yönünü tartışmak bizi aşarmaz mı :S
Eylemden ziyade indirilmeye çalışılan "greater god" perdesine karşıyım. İki kuruşluk konfor alanın için binlerce köpeğin ölmesini istemek de neticede fazlasıyla insani. Saygı duyarım.
 
Gaziosmanpaşa'da dört yolun ortasındaki bir parkta yaşı taş çatlasa ''13'' ü geçmeyecek çocuklar tarafından kediye tecavüz edildiğini gördü bu gözler. Bu insan yoğunluğunun çok fazla olduğu bir parkta gerçekleşti, ve üzerinden rahat 15 sene geçmiş bir olay. O zamanlar şu an olduğu gibi toplum şöyle bozuldu, böyle ahlaksızlaştı falan da denmiyordu üstelik. Keşke tek sorunumuz şiddete uğradığı için kabuğuna çekilen ya da saldırganlaşan köpekler ve köpek sürüleri tarafından parçalanan insanlar olsaydı. Çok merhametliyseniz alın evinizde besleyin, bu şartlar altında kimse güvende değil!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık