Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Oda ölmesi gereken karakterleri öldürmeyip cılkını çıkarmamış olsaydı Saul'un ölmemiş olması mantıklı olabilirdi. Aokiji acımasız bir karakter değil. Saul hakkında arkadaşımdı falan da demişti. Yani ölümün kıyısına getirip yaşamasına izin vermesi çok normal. Ama işte bu dirilme konusunun o kadar cılkı çıktı ki normalde "süper lan biliyodum Aokiji reissss" diyeceğimiz konuya burun kıvırıyoruz ben de dahil :D
 
Etenboby Saul ile ilgili bilgiyi doğrulamadı üstteki bilgileri onayladı
Saul'un resmini wg de paylaşan o zaten.
 
@ch3rlo @Master of Puppets @kekomancer

Cidden yaşıyorsa bu sahnenin ne önemi kaldı şimdi?



O sahnemi kaldı serinin içine edildi birileri defalarca öldü gibi gösterilir bıçaklanır zehirlenir sonra osura osura konuşur toplu katliam olur drama zehir sonra bi yolunu bulduk gene toplu katliam zehir sonra gene bi yolu bulunur kimse ölmez çöpler bile seride o kadar rezillik varki Luffy şaklaban olur Momo veletinin peşine takılırlar birde Otama denen veletden sonra sahne aramayın serinin içine etti bir çok saçma sapan şeyle ciddiyet kalmadı Kuzan kurtarmışdır Saul'u arkadaşıydı.
 
Saul'un resmini wg de paylaşan o zaten.
:a: ama yaşadığını doğruladığını görmüyorum
 
Yok öyle bir şey.
Akainu amiralken lakabının hakkını vererek kuduz it gibi saldırıyordu sivilmiş masummuş önemsemeden. Rütbe bozdu adamı eli kolu bağlı. Gerçi eli kolu serbestken yaptıklarını da onaylamıyorum ya neyse.

Kizaru mevkisi yüksek diye fütursuzca sağa sola saldırı gücü yüksek saldırılar yapmaktan çekinmeyen bir adam. Yaptıklarının sonuçlarını mevkisinin kapatacağından emin.

Aramaki için söylenecek söz yok çünkü diğerleri kadar bile değil daha aşağıda bir adam.

Aokiji Luffy'nin korsan olduğunu ve kimin oğlu olduğunu bile bile saldırmadı. Nico Robin hakkında olan talimata uymak dışında bir hareketi ve amacı yoktu adamın. Adalet anlayışına uygun şekilde rütbesinin gerektirdiği şeyleri esnetebildiği kadar esnetebilen birisi. Teşkilatın Akainu'ya bırakıldığı taktirde olabileceklere karşı tutumu yüzünden mevki için savaşıp kaybedince ayrılacak kadar onurlu bir karakter ama onun da falsosu Ohara'daki davranışları.

Fujitora zaten tepeden amiral olan birisi ve amiralken yaptıkları ortada. Ahlakına uymayan emirleri reddedip mevkisini kaybetmek pahasına üstlerine karşı koyan bir babayiğit. Henüz falsosu yok.

Görüldüğü üzere amirallerin çoğu yamuk karakterler. Var öyle bir şey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık