Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Assassin’s Creed Valhalla’yı yaklaşık 1,5 sene önce bitirmiştim ama bazı başarımlarda bug olmasından dolayı hepsini toplayamamıştım.
Geçen tekrar indirip eksik kalan başarımları tamamlayıp böylelikle son 3 büyük Ac oyununu Platinlemiş oldum.


Bu üç oyunda + 4 Dlc ile beraber toplamda 450 küsur saat geçirmişim.

Peki bu oyunlara bu kadar vakit harcamış olma konusunda kendimi iyi hissediyor muyum? Kesinlikle hayır.
Bazı büyük açık dünya oyunlar vardır Rdr 2, Witcher 3, Elden Ring gibi ne kadar vakit geçerse geçsin kendinizi kötü hissetmezsiniz ama Odyssey ve Valhalla bir zaman sonra oyuncuyu süründürmeye başlıyor ve bu insanı oynarken kötü hissettiriyor.
Origins ise bir açık dünya oyunun olması gerektiği gibi tam tadında bir süreye ve kompakt bir yapıya sahipti.

Ac Valhalla’yı ilk bitirdiğimde oyun hakkında uzunca bir şeyler yazmıştım zaten ama son olarak bir noktaya vurgu yapmak istiyorum.
Oyunlarda kar bölgeleri her zaman hoşuma gider ve o bölgelerde oynamak içimi ısıtır yani genel olarak hem gerçek hayatta hem oyunlarda karı seviyorum ( :rolleyes: )
Ama uzun zaman sonra Valhalla'nın haritasında tekrardan şöyle bir dolaştığımda şunu fark ettim ki Valhalla’daki kar gördüğüm en kötü karlardan biri olabilir.

Kar değil, krem şantiyle kaplamışlar etrafı.

Krem Şanti

Valhalla’nın en büyük kar haritalarından birine sahip olduğunu düşünürsek 2020’de çıkmış bir oyun için bu kadar berbat duran bir kara sahip olması cidden rahatsız edici.
 
God of War 2022'yi oynayacağım, daha önce hiç bi God of War oyununu oynamadım. Ne dersiniz oynamalımıyım diğerlerini?
 
God of War 2022'yi oynayacağım, daha önce hiç bi God of War oyununu oynamadım. Ne dersiniz oynamalımıyım diğerlerini?
2022’yi oynayacaksan 2018’de çıkanı oynaman şart gibi bir şey. 2018’i oynamadan 2022’dekinden hiçbir şey anlamazsın çünkü.
Bu iki oyunu büyük bir hikayenin ikiye bölünmüş hali olarak düşün. Dizi gibi yani 2018’deki oyun 1. Sezon, şimdi çıkacak oyun hem 2. sezon hem final sezon olacak.
Ha 2018'deki oyunu oynama fırsatı veya o vakti bulamazsan da 2022'dekine başlamadan önce 2018'in hikayesine youtube'dan falan kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık