Onun da devamı geliyor. Affettirirler kendilerini diye umuyorum.cyberpunk olayından sonra witcherın suyun çıkartana kadar witcherla giderler bir süre bence
Onun da devamı geliyor. Affettirirler kendilerini diye umuyorum.cyberpunk olayından sonra witcherın suyun çıkartana kadar witcherla giderler bir süre bence
Valla 1. oyunu oynamıştım ama oyun içi mekaniği baya değişmiş 2. oyunla beraber o yüzden nasıl yapsam bilemiyorum düz süvarilerle oynamak istiyorum ama şehir kuşatmasında etkiler mi emin değilim.
Oyunu en zor modda oynayacağım o yüzden direkt kale vs alabilir miyim emin değilim açıkçasıŞehir kuşatmasında pek etkili değiller. Sağlam okçulara ve düşman okçulara karşı durabilecek kalkanlı askerlere ihtiyacın var. Kendine ait bir kale veya şehirde kuşatma birliklerini tutabilirsin. İlla yanında taşımana gerek yok sürekli.
Oyunu en zor modda oynayacağım o yüzden direkt kale vs alabilir miyim emin değilim açıkçası
fiyat biraz tuzlu 120 tl 3 aylık alırsan 270 hızım 35mbit eğer almayı planlıyorsanız hızınız benimkinden yüksek olsun en az 50 mbit falanFiyatı ne kadar ve senin hız kaç ?
buna da konuşma seçeneği var diye oyuna rpg yaftası yapıştırmasalar iyi olurOnun da devamı geliyor. Affettirirler kendilerini diye umuyorum.
Üzülme be Dantem, Remake çıkana kadar en az 3-4 yıl geçecektir, yani Remake'i oynarken yüksek ihtimalle ilk defa oynamış gibi olursunUlan daha ilk oyunu bitireli ay olmadı... İnsafsızlar, bitirmemi beklemişler resmen O değil de ilk oyunun remake hali harbi efsane bi şey olabilir.
Doğru hamle. İkinci oyun neyse de ilk oyun aşırı eskimişti.Witcher Remake geliyormuş. Unreal Engine 5 ile yapacaklarmış. Canis Majoris kod adlı proje buymuş.
The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs
Discover award-winning games from the universe of The Witcher, featuring unforgettable characters and immersive storytelling set in a dark fantasy world.www.thewitcher.com
Yalnız fena yükseldim ben buna ilk oyunun güzel bir remake potansiyeli vardı, bu girişimleri sevindirdi.Üzülme be Dantem, Remake çıkana kadar en az 3-4 yıl geçecektir, yani Remake'i oynarken yüksek ihtimalle ilk defa oynamış gibi olursun
Sonunda sadece W3 oynayanlar diğer oyunları da görmüş olabilecek.Doğru hamle. İkinci oyun neyse de ilk oyun aşırı eskimişti.
@Shakan Böylece en iyi Witcher oyunlarını herkes oynamış olacak.