Acaba ilk oyunu mu yapacaklar sadece?Witcher Remake geliyormuş. Unreal Engine 5 ile yapacaklarmış. Canis Majoris kod adlı proje buymuş.
The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs
Discover award-winning games from the universe of The Witcher, featuring unforgettable characters and immersive storytelling set in a dark fantasy world.www.thewitcher.com
Ben de merak ettim onu ama ilkini yapsalar bile muhtemelen ikinciyi de peşine çıkartırlar ya.Acaba ilk oyunu mu yapacaklar sadece?
Hayırlı olsun, erken erişim sürümünü satın almıştım. Keyifli bence. En hoşuma giden kısmı, esirlerin kellelerini alabiliyorsun. Ama bu defa da herkesle aran kötü oluyor.Mount of blade'i satın aldım. Bu oyunu daha önceden oynayan var mı?
cyberpunk olayından sonra witcherın suyun çıkartana kadar witcherla giderler bir süre benceBen de merak ettim onu ama ilkini yapsalar bile muhtemelen ikinciyi de peşine çıkartırlar ya.
Valla 1. oyunu oynamıştım ama oyun içi mekaniği baya değişmiş 2. oyunla beraber o yüzden nasıl yapsam bilemiyorum düz süvarilerle oynamak istiyorum ama şehir kuşatmasında etkiler mi emin değilim.Hayırlı olsun, erken erişim sürümünü satın almıştım. Keyifli bence. En hoşuma giden kısmı, esirlerin kellelerini alabiliyorsun. Ama bu defa da herkesle aran kötü oluyor.
Oynayalı epey oldu, birliklerin özelliklerine hakim değilim pek.Valla 1. oyunu oynamıştım ama oyun içi mekaniği baya değişmiş 2. oyunla beraber o yüzden nasıl yapsam bilemiyorum düz süvarilerle oynamak istiyorum ama şehir kuşatmasında etkiler mi emin değilim.
Ben ilk oyunların remakei gelse de 3ü oynamak için bahanem olsa diyordum arkadaşıma tam dediğim oldu valla sevindim.Ulan daha ilk oyunu bitireli ay olmadı... İnsafsızlar, bitirmemi beklemişler resmen O değil de ilk oyunun remake hali harbi efsane bi şey olabilir.
Fiyatı ne kadar ve senin hız kaç ?Bu geforce now harika bir şeymiş ya internetimin hızı düşük diye almaya çekiniyordum benim külüstür bilgisayarda her şeyi oynuyorum