Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Siz güce göre ödül verilmiyor diyip beklentinizi düşük tuttunuz. Yanıldınız. Şimdi de ödülü yüksek çıkınca güce göre ödül verilmiş diyorsunuz.

Peki bu tarife bir tek Mihawk için mi geçerli? Yonkou'nun ödülleri güce göre değil mi? Güncel Teach ödülü felan?
Tamam da Aga Shanks ile Teach'in tayfası var ve kaptan unvanları var farkındasın değil mi..? Buna rağmen Mihawk kemiksiz 3.6 milyar ödül almış. Daha ne olsun...?
 
Tamam,ne diyelim. :D

Bu arada şaka maka en çok patlayan @Millennium Wizard oldu, eskiden de Dof>Mihawk falan diyordu. Şimdi çaktırmadan Mihawk savunup, Dof'un çıkmasına hazırlanıyor. :D
Ne zaman Dof > Mihawk dedim.Çıkar göster.Biz Doffy amiral seviyesi derken dahi Mihawk’ın bu adamın üstünde çıkabileceğinin farkında olarak yazdık yorumlarımızı.:gamyon:Mihawk daha güçlü diyorduk zaten Mihawk ile bir derdimiz olmadı.
 
Doğru o yüzden yuvarlak konuşuyordun ödül konusunda. Hala daha öylesin.

Luffy Kid ve Law aynı olay üzerinden aynı ödülü aldılar ama Luffy Yonko. Ayrıca Buggy konusunda da güç farklı anlamlara gelir diyorsun. Onun da ödülü güce göre değil diyorsun. Yani bir sistematiğin yok. Kafana göre istediğin gibi. O yüzden ya Crocodile Zoro diyince susuyorsun.:D
Yuvarlak konuşmak olmuyor. Yuvarlak konuşmak bir şey söyleyip sonra kıvırmaktır. Ben bu konuda Oda'nın kalemine güvenmiyordum, o toplara girmedim. Çünkü adam her şeyi yapabilirdi. Mihawk'ın gücü hakkında gelip Red hadi şöyle bir iddiaya girelim dedin de girmedim mi mesela ?

Her zaman Mihawk'ın arkasında durduk, Vista ile denktir dendiğinde de. Shicbukaielr arasında üçüncü beşinci sıradadır dendiğinde de.
 
Konunun Dofy ile ne alakası var, sen kendin 3b demişsin, biz ne zaman Dof> Mihawk yazdık? Sana kalsa Crco ile Ray denk.
Sen kime yazdığını mı bilmiyorsun? :D
''Dof>Mihawk yazdın'' diyen kişi ben değilim @William cutting , ben böyle bir şey yazmadım dedin diye.
Onun dışında yine ''Sana kalsa'' diye sayıklamaya başlamışsın, sadece bana kalsa değil. Bakınız...;)

During his youth, almost no one could match Bullet in strength, and he did not meet defeat until he faced the future Pirate King, Gol D. Roger. Buggy equated his strength at the time with Silvers Rayleigh's, and speculated that Bullet had surpassed Rayleigh due to continuing to train while Roger's first mate retired.

One year later, Bullet fought Crocodile and their battle ended in a draw.
 
Tamam da Aga Shanks ile Teach'in tayfası var ve kaptan unvanları var farkındasın değil mi..? Buna rağmen Mihawk kemiksiz 3.6 milyar ödül almış. Daha ne olsun...?
Bu boş bir laf. Çünkü Luffy Kid ve Law'dan belli. Ayrıca Mihawk'ın ödülü de kemiksiz mi bilemeyiz bu adam Marine Hunter diye ün salmış. Şu anki birliği yine Denizci Aclama harekatının öncüsü ve yer altinsan finansal destek akıyor. Onunki ne kadar kemiksiz ise digerlerininki de o kadar kemiksiz.

Luffy organizasyon olarak çok çok önde Kid ve Law'dan. Tayfası çok daha iyi. Shichibukai var aynı zamanda tayfada. Eski ödülü daha üsttü. Üstüne Yonko unvanı var.

Her şeyi geçtim o ünvan artırıyor olsa ödülünü Kid ve Law ile aynı olmaması gerekirdi.

Boyle bir birlikle iş birliği icerisinde olan eski unu Marine Hunter olan, yer altı ile ilişki içerisinde olduğu kabul edilip yeni bir Denizci Avlama harekatı başlatılan bir birlikte niye sadece gücüne versinler ödülü. Bunun tek örneği Mihawk olur. Gücü 3.5 Milyar ediyor. Diğer seylerine bakmayın mı demişler. O sizin yorumunuz. Sırf eski Yonko ödülünden düşük kaldı diye.
 
Ödül bir yere kadar güç ile ilişkilidir. Zoro, Luffy, Law vb. nasıl güçlendikçe ödülü artıyorsa çoğu karakterde o şekil ödülü gücü yansıtır.

Ama istisnaları da vardır.

Mihawka 3,59 ödül vermesi gücüne atıf gibi. Tutup bu kadar yüksek ödülü Yonkouya ve onu yenenlere vermiş ki Mihawk uzun süre aksiyona uzak dondurulmuş ödül ile güncelleme aldı üstüne.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık