Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco ve Hancock orta lvl shichi, Dofy ve Mihawk ayırdı mangaka. Fuji'yi alacağı kesinmiş. Devrim ordusu 2 numarası 600m geldi Rosa'ya.
Sabo kasıtlı az ödül aldı galiba hem yaştan hemde devrimcilikten ama oradaki Sabo o andaki hali henüz 1 milyarı geçmezdi güç olarak.En fazla jinbe ödülü alırdı maksimum.Ona rağmen ciddi olmayan Fuji bile olsa başabaş dövüştü.1.6 milyarlık Hancock böyle bir durumda elbette amirale kafa atma cesaretini gösterir gayet normal bir durum.
 
Çok aptalca bir hamle. Teach'e yaptığı bunca yatırımın hiçbir anlamı olmaz. Üstelik 70 yaşında zirvesini çoktan geride bırakmış KK sağ kolunu yenemeyen adam ne yaşayacak da gidip Kaido'dan sonra Luffy'e rakip olacak.
Kara kralın karizmasına ve gücüne diyecek söz yok ama herif yaşlı. Dediğin gibi 2 yıl öncesinden itibaren yatırım yapılan Teach artık daha iyi gösterilmeli. Yani mesela Coby değil de Shirahoshi'yi kaçırsın, herifin vizyonunu övelim. Böyle hoş olmuyor.
 
Ray'i vaktinde çok gömdüm ama Roger'ı aslında kk da yaptı dedim. şu bir gerçek ayyaş hala Mf'ye gitmek yerine içkisini içip full hd idamı izledi.
 
Bu arada ben cok karsi cikmistim sana Ray gömerken,iyi hatirliyorum.
Anlamsız abartıldığını düşünürdüm, hani bana göre de güçlüydü ama çok çok abartıldığını düşünüyordum. Ancak Teach'i amacından vazeçirmesi basit bir hamle değil. Bu noktadan sonra görmezden gelmek ya da eleştirmeye devam etmek sağlıklı olmaz. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 108)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık