Mihawk'ı isterse gitmişken aradan çıkarır.Bu Teach'i tanıyorsam Coby'yi alıp Buggy'ye gider. Hem parasını alır, üstüne çayını içer. Sonra ben de eski Lord'um gel ittifak olalım deyip Mihawk'ın gücüne sığınır.
Ray ile Croco denk demiyor muydu? Yani Croco> Teach yaptı. Croco'dan korkacaksın.Şimdi de Rayleigh > Mihawk diyor, illa yan çizecek bir nokta buluyor
Yalnız şöyle bir mantık kurulabilir, şimdi aklıma geldi.Bu malın yazdığı şeyleri ciddiye almıyorum artık. Adamların ödülleri ve belli ki güçleri WCI sonu Luffy'den fazla. Böyle saçmalık olur mu?
Schi'lerin ödüllerinde, WG'nin direkt onlardan kurtulmak istemesinin payı var çok net. Bireysel olmalarına rağmen hedef alındılar. Yıllardır yeri yurdu bilinen Ray'e bile hiç denizci gönderilmedi. WG'nin "sizle işimiz bitti, şimdi fişinizi çekiyorum" deyip peşine denizcileri gönderdiği adamlar bunlar. Ödüllere etkisi vardır.
Oda'nın ödül olayındaki mantığı biraz sidik yarıştırma mantığıyla biraz da günün şartlarına göre. Zamanında Luffy 500m iken, Sabo onu ikiye katlamasın ayıp olur mantığı güttü, Hükümetin en büyük düşmanının 2 numarasına gitti osuruktan teyyare bir ödül verdi.Sabo kasıtlı az ödül aldı galiba hem yaştan hemde devrimcilikten ama oradaki Sabo o andaki hali henüz 1 milyarı geçmezdi güç olarak.En fazla jinbe ödülü alırdı maksimum.Ona rağmen ciddi olmayan Fuji bile olsa başabaş dövüştü.1.6 milyarlık Hancock böyle bir durumda elbette amirale kafa atma cesaretini gösterir gayet normal bir durum.
Sen de günün patlayanlarından oldun reis. Teach söyle koraan böyle korsan diye yukseliyordunuzMihawk'ı isterse gitmişken aradan çıkarır.
Ben onun yerine mail atacağım, patlamalarını çekip dosyaya koyacağım. Hadron Çarpıştırıcısı'nda ayda en az 100k € maaşlı işi hazır. PapapapapaaatŞimdi de Rayleigh > Mihawk diyor, illa yan çizecek bir nokta buluyor
Yalnız o noktada biraz daha ayrıntı görmemiz gerekebilir. Teach'in geri çekilmesiyle ilgili başka detaylar da çıkabilir. Ancak bu geri çekilmenin tek sorumlusu Rayleigh çıkarsa gerçekten büyük adamdır. O anın nasıl çizildiğini de bi görmeliyiz.Ray ile Croco denk demiyor muydu? Yani Croco> Teach yaptı. Croco'dan korkacaksın.
Hiç sorma, adam iki haftadır havai fişek gibi, patır patırBen onun yerine mail atacağım, patlamalarını çekip dosyaya koyacağım. Hadron Çarpıştırıcısın'da ayda en az 100k € maaşlı işi hazır. Papapapapaaat
Muhtemelen tayfasından birine yedirmek içindir.Hancock gücü istiyormuş derken 3.meyce ele geçirme mi yoksa astı mı olsun kastediyor?