Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yc lobisi patladı hepsini tek tek yazmaya gerek yok. @Mercury ve @Gutts dahil bunlara. Rayleigh'i küçük görenleri tam hatırlamıyorum ama çok yoktu sanki Tiksavdan başkası aklima gelmedi. Bölüm çıkınca net inceleriz.
Bu malın yazdığı şeyleri ciddiye almıyorum artık. Adamların ödülleri ve belli ki güçleri WCI sonu Luffy'den fazla. Böyle saçmalık olur mu?
 
Adamın eli Teache 4 milyar vermeye razı bile olmamış. O derece lan. Shanksın artığını toplar bu saaten sonra bu şopar.
 
Hiçbir sağ kol 2,2 Milyar'ı geçmez. Teach ,Marco'yu yenmiş ödülü belli. Kata filan alacağı ödül en fazla 2,1 Milyar olur o kadar.
 
Patlamakla ne alakası var olm gözümüzle gördük adamın gücünü. At gözlüğünü bırak bence :D
Bu kafayla manga okunmaz karakterleri böyle sınıflandırırsan gider alpamış gibi en güçlü sağkol anketinde Ray varken Kata'ya oy atarsın.
Mihawk'a da yine artı yazmış bölüm... daha ne kadar yükseleceksin be adam dur artık... ksksksks
Yaprak kıpırdasa Mihawk'a yazar şu saatten sonra.
 
Demek ki biz hem lineer bir güç algısı varsayarak hata yaptık. Moria'nın Kaido ile çarpışmasından, Croco'nun zamanında WB'ye meydan okumasından biraz buraya meyletmeliydik. Öte yandan Dof amirallere kafa tutarken, Kaido'dan deli gibi korkuyordu. Moria ve Croco'nun olayından daha ağır bastı bu. Tek çare, bu eski isimler @Sir Crocodile 'ın dediği gibi yenilginin ardından mental olarak bitip kabuklarına çekilmişler. Şu an dönen sağ kol ayarı dönüyor anasını. Gerçekten okuyucunun suçu yok, Oda bize OP evrenini GL'de yolculuk yapar gibi lineer bir şekilde sundu.
Oda bu karakterleri yanlış yerde işledi her zaman diyorum. Bu karakterlerin çoğu Yeni Dünya da işlenmeliydi. Kötü yazarlık seri ne kadar geçmişte çok daha güzel olsa da...

Yoksa sendemi amirallerin imparatorlardan güçlü olduğunu savunan tayfadasın?
Hayır ben Yonkou>Amiral diyorum.

Shanks'ın o zamanki seviyesi belirsiz ama potansiyel olarak yakın olduğunu düşündürür. Bu özellikle shonen serilerde klasik. Bunu sen de biliyorsun. Israrla vurgulanan isimlerin arasında çok fark olmaz.
2.2 milyarlık ödül belki Marco'ları yenince verilmiştir. Ardından yeni bir artış almamış olabilir. Ayrıca Im'in elinde posteri vardı. Belki WG onu da geri planda tutmak istemiş olabilir, son ödüllerde Luffy'ye yaptıkları gibi.
Tamam da çok mu güçlendi oradan sonra. Adam zaten meyveyi aldı ve dövüş hemen olmadi zaten MF sonrası. Şimdi olay yaratma mevzularından tekrar artış aldı adam. İkiye katlamış neredeyse, ödül güç düşüncesiyle bu adamın 2 kat güçlenmiş olması lazım ama böyle bir şey yok yani sende biliyorsun bunu.

Shanks olayları da çok belirsiz hala sende farkındasın. Yani karakter kapalı kutu hala Luffy olayları sebebiyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 97)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık