Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz boşuna mı Luffy + Law ve gamma dedik babayiğit...

Hayır bu seride güç dengesi hep böyleydi bunu şahsen çok yazdım.Feat adı verilen saçmalığa göre değil karakterlerin serideki konumuna ve aldıkları unvanlara kısacası ortaya koydukları etki alanına göreydi.Çoğunluk bunu anlamak istemedi işlerine gelmedi.Başta komutanların-sağ kolların fanları ana karakterciler falan bu yüzden gümbürtüye gittiler hepsine geçmiş olsun.Hesaplaşmalara tek tek gireriz sonra şimdilik hafif yazıyorum. :D
Feat'e de saçmalık demezsin yav. Bilim denilen saçmalığı kenara bırakın, elimde Allah'ın yazdıkları var der gibi oldu bu. :d

Olaylar mantık çerçevesinde gelişmediği sürece ben patladığımı kabul etmem, kimseyle de bu konuda hesaplaşmam.
En en en en fazla uçan altılı seviyesi gelmesi gereken Crocodile saçma sapan bir ödül aldı. Burada ben patlamadım, Oda patladı. Benzer şeyler Hancock için de Doflamingo için de geçerli.
Objektif bir şekilde düşünen herhangi birinin de bunu inkâr edeceğini düşünmüyorum.
 
Yc lobisi patladı hepsini tek tek yazmaya gerek yok. @Mercury ve @Gutts dahil bunlara. Rayleigh'i küçük görenleri tam hatırlamıyorum ama çok yoktu sanki Tiksavdan başkası aklima gelmedi. Bölüm çıkınca net inceleriz.
Ben ne zaman yc savunmuşum yahu :ehe: . Croco hakkında son anda döndüm hatta @Millennium Wizard içine sir crocodile kaçmış demişti.


Rayleigh konusunda da amiral üstü diyordum genç hali için.
 
Dof'cular hala yol yapmaya çalışıyor. Katakuri Dof'u rezil eder rezil. Rayleigh San gibi bir adam bile Katakuri'den saygıyla bahsediyordu onu en güçlüler arasına koyarak.
Adamın tek eksiği Kral Hakiyi saldırıya ekleyememesiydi. Ağzıyla alakalı kompleksi de gitti tokat manyağı yapar şimdi herkesi. :D
 
Hayır ciddi ödülden gidiyorsan Zoro'nun ödülünü niye dile getirmiyorsun Shichiler ile kıyaslama konusunda?
Zoro ve Sanji'nin ödülü Luffy'den dolayı geride tutuldu. Üçü de yendikleri kişilerin 3'te ikisi kadar ödül aldılar.

Schi'lerin ödülünde aşağıda yazdığım etken devreye girebilir. Mihawk reyisin ödülü gücüne verilmiş tabi, ayağıma sıkıyorum sanılmasın :D
Schi'lerin yerine SSG koydukları için ortadan kaldırılmaları gerekti. Ödüllerinin bu kadar yüksek olmasında bunun da payı olabilir. WG tarafından tek tek birer tehdit olarak görüldüler. Mesela solo takılan King'i kimse takmaz.
Ray'in yerini bilmelerine rağmen yıllardır dokunmamışlar. Schi'ler güçlerinden ziyade, sizinle bağımızı kopartıyoruz deyip denizci saldılar üstlerine. Bu da bir etkendir.

Tabi Yonkou'lar NW'de konuşlandırılınca böyle bir senaryoya mecbur kalındı. Zaman atlaması öncesinde GL'nin ilk yarısında Ace harici komutan göremedik bu yüzden. Keşke bazı komutanlar yonkouların yer altı işlerini halletmek için gelmiş olsalardı. Luffy de bunlarla çatışsaydı. Mesela YC 4 indirirdi, ardından da bir schi işlenirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 100)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık