Yok yav HanCock, Croc, Mihawk, Jinbei gibi adamların olduğu yerde Kata güncellenirse net 2 buçuk milyar üstü çıkar.Dayak yediği için düşürmesinler de
Yok yav HanCock, Croc, Mihawk, Jinbei gibi adamların olduğu yerde Kata güncellenirse net 2 buçuk milyar üstü çıkar.Dayak yediği için düşürmesinler de
Dof'cular hala yol yapmaya çalışıyor. Katakuri Dof'u rezil eder rezil. Rayleigh San gibi bir adam bile Katakuri'den saygıyla bahsediyordu onu en güçlüler arasına koyarak.Kata'nın ödülü güncellenince 2.500.000 civarı bir şey çıkabilir.
Shanks'ın o zamanki seviyesi belirsiz ama potansiyel olarak yakın olduğunu düşündürür. Bu özellikle shonen serilerde klasik. Bunu sen de biliyorsun. Israrla vurgulanan isimlerin arasında çok fark olmaz.Tamam da Shanks'in o zaman ki seviyesi belirsiz yine. Sonrasında söylenen şey de ortada hızlıca güçlendin deniyor. Bunu diyen de WB yani...
Güçsüz diyen yok zaten görüyor ki sağlam hype ile geliyor Shichiler. Fakat olay yaratma hele de denizcilere karşı yaratmak ödül artışında büyük etken. Teach anında ikiye katladı. Yani bu adam 2 Milyarlık adamken 4 Milyarlık adam olmadı bunu sende biliyorsun...
Abi bu yamyamlar varken sen bir bölüm daha bansız duramazsın gibi iyi bile sabrettin.....Crocodile ne alaka lan sallayıp duruyorsunuz hala?
ben patlamadan duramıyorum diyorsunYok yav HanCock, Croc, Mihawk, Jinbei gibi adamların olduğu yerde Kata güncellenirse net 2 buçuk milyar üstü çıkar.
Yc lobisi patladı hepsini tek tek yazmaya gerek yok. @Mercury ve @Gutts dahil bunlara. Rayleigh'i küçük görenleri tam hatırlamıyorum ama çok yoktu sanki Tiksavdan başkası aklima gelmedi. Bölüm çıkınca net inceleriz.@Montana usta şimdi kimler patladı, sen bilirsin? Tiksav falan deme onun zaten op yazılmaya başladığı günden beri dediklerinin aksi çıkıyor.
Muhtemelen ondan dolayı aldı zaten 1-2 gemisini de patates etmiş olabilir. Birde denizcileri hikayeye katmak için muhtemelen Coby'nin kaçırılması gerekiyordu.Coby'î alıp gittiğine göre Karasakal Denizcilerle de savaşmış olabilir, bu doğru. Rayleigh, Hancock, Denizci ittifakı olmuş olabilir.
Yoksa sendemi amirallerin imparatorlardan güçlü olduğunu savunan tayfadasın?Amiral ayarı dedim ya la hiç mi okumuyorsun yorumumu?