Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Rayleigh WB gibi 72 yaşında da değil. Adam Garp ve Sengoku gibi 80'e yakın. Üstüne 2 yıllık aradan sonra Garp ve Sengoku saçları beyazlatıp emekli moduna girdiler. Teach'in bu yaptığı büyük rezillik.
 
Tamam da Shanks'in o zaman ki seviyesi belirsiz yine. Sonrasında söylenen şey de ortada hızlıca güçlendin deniyor. Bunu diyen de WB yani...

Güçsüz diyen yok zaten görüyor ki sağlam hype ile geliyor Shichiler. Fakat olay yaratma hele de denizcilere karşı yaratmak ödül artışında büyük etken. Teach anında ikiye katladı. Yani bu adam 2 Milyarlık adamken 4 Milyarlık adam olmadı bunu sende biliyorsun...
Shanks'ın o zamanki seviyesi belirsiz ama potansiyel olarak yakın olduğunu düşündürür. Bu özellikle shonen serilerde klasik. Bunu sen de biliyorsun. Israrla vurgulanan isimlerin arasında çok fark olmaz.
2.2 milyarlık ödül belki Marco'ları yenince verilmiştir. Ardından yeni bir artış almamış olabilir. Ayrıca Im'in elinde posteri vardı. Belki WG onu da geri planda tutmak istemiş olabilir, son ödüllerde Luffy'ye yaptıkları gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık