Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kafayla manga okunmaz karakterleri böyle sınıflandırırsan gider alpamış gibi en güçlü sağkol anketinde Ray varken Kata'ya oy atarsın.

Yaprak kıpırdasa Mihawk'a yazar şu saatten sonra.
Bence senin bu kafayla manga okumaman lazım. :D King'den Kata vibe'ı aldın mı? veya Dof'tan? alabildiysen senin kafayla cidden okunmaz :D
 
Bazıları anlamıyordu.Doflamingo yada diğer lordlar kıçı kırık 600 milyon ederine güvenip amirale uçmuyor tekme sallamıyorlar herhalde.Hani alamasa bile gözü kesiyor haklı olarak karakterlerin aradaki fark varsa o farkı görene kadar.
Croco ve Hancock orta lvl shichi, Dofy ve Mihawk ayırdı mangaka. Fuji'yi alacağı kesinmiş. Devrim ordusu 2 numarası 600m geldi Rosa'ya.
 
İpucu olarak Rockey liman olayı atılmıştı ya. Acaba Karasakal'ın, Coby'i kaçırma sebebi olay ile alakalı olabilir mi? Şuan için başka sebep bulamıyorum. Çocukta meyvede yok hedef olsun.
 
Patladın kanka spoiler geldiği zamanki video kayıtlarına aç tekrar bak havai fişek gibi birşey göreceksin :D Onu yendi şunla vs attı saçmalıktır demiyorum tek bir sahneye bakıp yorum yapmaktan bahsediyorum.Malesef ki bunu yapanlarla tartışmaya girebilmek için bizde bu saçmalıklara alet olduk oynat Uğurcum gibi sahne yorumlamak metre ölçmek zorunda kaldık. :S Aksi takdirde geçerli argüman (!) ile kazanmış sayıyorlardı kendilerini.
Tek bir sahneye mi bakıyorum ben? Şuraya Doflamingo'nun en iyi ihtimalle üçüncü komutan edeceği ile ilgili mantıklı 27484949373848999 sebep yazmışımdır daha önce.
Oda'nın nasıl bir mantıklı sebebi var merak ediyorum. Luffy YC3 ve YC1 yendi, Big Mom'un partisini mahvetti, üstüne oradaki herkesi emri altına aldı gibi yalanlar da var, tüm bunlarla bu adam 1.5 milyon alıyor.
Crocodile bu iki sene arada ne yaptı? Hancock ne yaptı daha önce?
Bunlar mantıklı ve tatmin edici bir şekilde açıklansın, ondan sonra gelip ben patladım derim. Şu an tek patladığım yer bu serinin güç dengesi ile ilgili ciddi ciddi yorum yapmamdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık