Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seraphim kelimesini sizler için açayım biraz.


Ayasofya'nın kubbesini taşıyan dört melekten yüzü açığa çıkarılana bu isim verilmiştir. Seraphim İngilizce karşılığıdır Türkçe karşılığı ise Serafim'dir. Bu varlıklar melek değildir. Melek Hristiyan inanınca bulunan ilahi varlıklara atfedilmiş bir isimdir. Serafim, meleksi ilahi varlıklar olarak ifade etmek daha doğrudur. Serafim, meleksi varlıkların en üst tabakasında bulunurlar. Bir melek grubu desek en doğrusudur. Yahudi inancında da bulunurlar ve meleksi varlıkların beşinci tabakasında yer alırlar.

Bir baş ve altı kanattan oluşurlar. Altı kanatlı Serafimi Tanrı’nın tahtını korumakla görevli en üst sıradaki melektir. (Buradan Tahtında oturan İM'e gönderme olabilir olursa pek bir güzel olur ne yalan diyeyim...) Bu melekler, Tanrı’nın tahtının üzerinde 2 kanatları yüzlerini ve 2’si ayaklarını kapatacak şekilde bekler. Kalan 2 kanat ise uçmak içindir. Tabii bu dediklerim Yahudilik inanışında değil Hristiyanlık ve öncesi Peygamber Enoch'un Kitabı'nda geçmektedir.

İslam inancında ise Arş'ın Taşıyıcıları ( hamlatu'l -arş ), altı kanatlı ve dört yüzlü olarak tasvir edilen meleklerle karşılaştırılabilir.
Emeğine sağlık. Bunlar önemli bilgiler.

Oda hazır tüm kılıç kullananlara şov yaptırırken 1-2 Ryuma sahnesi çiz de bizim de keyfimiz yerine gelsin.
Weevil, Moria gibi Shichibukai'lerin sırası biterse fena olmaz aslında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık