Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Burada ödüllerden bahsetmiyorlar adamların icraatlarından ve kurdukları organizasyondan bahsediyorlar.Yani genel tehlike olarak.Ödüllerden bahsettiği dediğim yer tek tek ödülü gösterip açıklama yapmaları Croco’nun logiasından dem vurmaları gibi.Biliyorsun ama anlamamazlığa vuruyorsun o yüzden uzatmayacağım boşa uğraşıyorum.
Ayrıca KK olmak için antik metinleri kovalamak ve büyük ihtimalle tarihi olaylarla da bağlantılı olan One Piece'in peşine düşmek daha az tehdit etmiyor ki WG'yi. Hani bu ekibin amacı KK'lık vs olmadığından, Oda tarafından tehdit unsuru olarak kabul görecekleri bir şey verilmiş. Sırf bu yüzden ödüllere laf söylenemez. Yonkoular denizci peşine düşmüyor diye, WG'ye daha az tehdit oluşturmuyorlar değil.
 
Kimse durumu böyle okumuyor. Arada rasgeliyorum, tepki almak için Mihawk hakkında böyle yazan biri imajını veriyorsun. Aynen titriyor ve elini ayağını öpem de diyordu.
Bölüm yeni çıktı. En çok konuşulan kendisi ben de onun hakkında konuşuyorum işte. Biraz da goygoya vuruyorum. Yoksa normalde hiç konuştuğum biri değil.
Keyiften şarap içiyor, yeni şişe açmış. :) Titremeye iyi geliyormuş.
Yok o cesaret olsun diye. Bir de kan yapıyor ya. :D
 
Bu herif sonunda Zoro'ya yenilse bile şarap içe içe dövüşten ayrılır. Ichigo vs Byakuya gibi adam sen kazandın dedi ve ayrıldı :D
Ne tarafından tutarsan tut alfa adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık