Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'nin Yonko olması için Marco, Jozu, Vista, Ace, Thatch, BB, Cruel, İzo, 40-50 tane müttefik, bağlı adalar gerekiyor.
BM'nin Yonko olması için Katakuri, Cracker, Pero, Smooty, Oven, Daifuku 80-100 tane çocuk, bağlı adalar gerekiyor.
Shanks Yonko olmak için tüm dünyayı gezip yanına en yetenekli savaşcıları topluyor.
Kaido'nun Yonko olması için 3 As, 6 Uçan altılı, smile, Doflamingo, CC, kucak dansçısı Oden gerekiyor.

Buggy'nin Yonko olması için ise Mihawk'la çekilmiş bir selfi yetiyor be, Allah'ın Aslanı mısın be adam, auuuuuuuvvvvv :)
 
Hahaha sen MF de Croc'un yaptığı şeyleri, ona söylenen şeylerin Luffy'e söyleyeceğini ya da onun yapabileceğini mi sanıyorsun? En kolayından Dof muhabbeti gelip ortaklık teklif ediyor. Yahu Dof 2 yıl sonrası Law'a bile neler diyordu Dressrosa dönemi...

Yani sen yanlış yorumluyorsun ama kabul etme devam et böyle. :D
Işine gelince Dofy göm, işine gelince ortaklık teklif etti diye yaz. O zaman en dofy > Croco sana göre.
 
@Densetsu no Samurai şuan buraya meteor olup yağman lazımdı. Mihawk tartışmalarına son diye konu açıp, 100 sayfa bitmeyen tartışma çıkmıştı. Sizin uğradığınız hakaretler bitti, gün sizin gününüz.
Yaşadığım süreci benden daha iyi tarif etmiş Red..
❤
@Densetsu no Samurai yerine cevap vereyim.

40 Alimi bir delil ile yendim, 1 cahili 40 delil ile yenemedim.
DNS kılıçustalarının şahı
İmam şafinin sözü
:sapkali::alkis:

Ciddi manada cahille uğraşmayacaksın. Artık forum için komedi unsuru oldukları tasdiklenmiştir. Bu saatten sonra sudan çıkmış balık gibi çırpınmaya devam etsinler önemli değil. Eğer kaldıysa forumdaki itibarlarını yine kendi elleriyle yerle bir ediyorlar. Çok şükür foruma girdiğimden beri yaşamış olduğum süreçten alnımın akıyla çıktım. Kimin seriyi nasıl yorumladığı, kimin duvara tosladığı ortaya çıktı. Benimle uğraşanlar oturup düşünsün :byee:
 
Dikkat et de ivankov bana sırrını ötmesin :hhh:
''Sır'' dediğiniz konuda bile patlayacaksınız hazır olun. Forum alıştı zaten... ;)

Işine gelince Dofy göm, işine gelince ortaklık teklif etti diye yaz. O zaman en dofy > Croco sana göre.
Olum arada ki farkı anlamamak için neden ısrar ediyorsun? Dof kendi dengi olarak görüyor bu net, Croc ise reddediyor.
Yani Dof dengi görüyorken Croc görmüyor kabul etmiyor. Sen hala bunu anlamayıp ''İşine gelince'' diyorsun. İşime gelince değil ortada olan mangada geçmiş bir olay bu, ister kabul et ister etme ama olay bundan ibaret.
 
Şunu demek istiyorum. Ödüllerin çoğu zaman güç hakkında bir fikir verdiğini iddia ediyorum. Zoro örneğini ödüllerin gerçeği yansıtmadığını göstermek için vermedin mi? Ben de gerçekten kopuk olamaz, tam gerçek gücü yansıtmasa bile alt klasmanda da değildir dedim. Zoro sağ kol indirdi, ödülü de başka bir sağ kol olan Kata'dan yüksek. Klasman olarak alta düşmüş değil.

Mihawk'ın ödülü Buggy'den bağımsız olarak 3.6 milyar ve istese Yonkou olabileceğinin iması da edildi. Ödülünün gücünü hiç yansıtmadığını söyleyemeyiz şu vakitten sonra. Buggy'yi ödüller açısından bir istisna görmek en sağlıklısı olacaktır. Şu ekipteki her bir ödülü, denizcilerin duyumlarını baz alarak bile olsa, birbirleriyle ilişkilerine göre açıklamak imkansız gibi duruyor. Croco çok büyük icraatler yapmamışsa bu ödül fazla. Üçünün de abartıldığını söylesen bile Mihawk konusunda yanıldığın bir gerçek. Denizci avlaması bile bir yere kadar açıklar bu ödülü. Atıyorum 2.5 olsaydı mesela: Buggy namına göre yonkou ilan edildi, denizcileri de avlıyorlar. Ödüller de şişirilmiş. Croc 2, Mihawk 2.5 derdik. Liderleri bilinen yeni yonkou da 3 küsür almış. O da Luffy'den az fazla derdik. Şimdi bu senaryo tam açıklamaz işte.

Şunu da kabul ediyorum. Karasakal'ın ödülü dengeleri alt üst ediyor. Yonkou ödülü min. şudur diyebileceğimiz bir ödül yok. Yine de ödüller abartı deyip geçemeyiz. Bir yerde güce dair bir fikir verdiğini düşünmek zorundayız.
Spoiler'da öyle bir ima yok o Mihawk fanlarının sürekli hayal kurması sen spoiler'da öyle yazıyorlar sandın sanırım :hhh:

Adamlar Buggy'ye 3 milyar verip, Yonko ilan etmiş, çünkü Buggy, Mihawk'tan güçlü diyorlar, bak tekrar yazıyorum:

''Brannew: “Buggy the Genius Jester”!!
Adding on to what was previously mentioned…and most importantlyis his power that made those two obey him..!!
Brannew: 3.1 billion and 89 million berries!!
''


İnkara mı başladınız anlamadım, ''açıklandı halen inkar ediyorlar'' diyorlardı Mihawk fanları, Buggy, Mihawk'tan güçlü diyip sadece 3 milyar ödül vermişler ve Yonko ilan etmişler. Mihawk'tan güçlüysen Yonko oluyorsun diyor adam, spoiler'ın hiçbir yerinde Buggy Mihawk sayesinde bu ödülü aldı demiyor, onu kontrol altına alacak GÜCÜ var diye diyor. :good: Buradan Yonko'ların Mihawk'tan güçlü olduğu ortaya çıkıyor, Mihawk'ın ödülü bir şey gösterse, ondan GÜÇLÜ denen Buggy'nin ödülü Mihawk'tan yüksek olurdu, ama değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık