Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfanın ödülleri Luffy'ye paralel gitti işin aslı. Resmen yendikleri adamların ödüllerinin 3'te 2'sine çıkardılar. Luffy 4.5 'tan 3'e. Zoro 1.5'tan 1 küsüre gibi. 1 milyar üstü zaten YC1 denilebilecek bir seviyedir aslında. Gücü de hiç yansıtmıyor diyemeyiz. Anlatabildim mi? 1 milyarlık birine sağ kol etmez diyemezsin.
E yani? Buggy, Mihawk'tan güçlü olduğu için 3milyar ve Yonko değil mi? Buggy'nin 3 milyar ve Yonko olması Mihawk ve Croco'yu gücü ile kontrol etmesine bağlanıyor.

Yani, Shiryu veya Zoro, Mihawk'ı tokatladığında 3 milyar alacak, Mihawk'ı geçerlerse Yonko seviyesi olacak taş çatlasa, belki de olmaz çünkü sadece Mihawk'tan değil, hem Mihawk hem Croco kontrol edecek gücü var diyorlar Buggy için, sadece Mihawk'ı kontrol eden güç de değil, hem Mihawk hem Croco kontrol edecek güç diyorlar Buggy'ye.
 
Orada bile yanlış yorumladığınızı söylemiştim durumu ama yine hikaye yazdınız. Yahu Croc konusunda ne kadar kötü yorumun var gördüğüm, hala nerede patlamışız diyorsun. :D
Kimlere kimlere yediriyordun, hala ''MF Luffy'' diyorsun bir şey dememe gerek bile kalmıyor şu yorum sonrası bile. O kadar dedik Luffy'i anca 5. seviyeye atmışlar, Croc 6. seviye suçlusu boşa değil. Sengoku o beklentiye boşa girmez diye ama siz yine işinize gelen yeri alıp yazdınız...

Şimdi de ''Sahne görmedik'' diyorsun. :S
Zamanı gelince de sahneyi görüp ne yazacaksın merak ediyorum... :D
Görmeye gerek bile kalmadı ama sen böyle mutlu oluyorsan ol. :S
Luffy Croco'ya tek atar.Hadi 2 atsın.Ne sahnesi görecekmişiz ? Merak ettim.Mf Luffy > Mf Croc.Bunu çocuklar bile biliyor.Verebildiğin tek örnek seviye 5 - seviye 6.
 
Luffy Croco'ya tek atar.Hadi 2 atsın.Ne sahnesi görecekmişiz ? Merak ettim.Mf Luffy > Mf Croc.Bunu çocuklar bile biliyor.Verebildiğin tek örnek seviye 5 - seviye 6.
MF Luffy MF Croco olayı eşleşmeye bakar biraz. MF Luffy logialara etki edemiyorken Croco az biraz oyalayabiliyor mesela, Akainu'yu ortadan ikiye bölüp zaman kazanıyor, Ace'i uzak mesafeden kurtarıyor, Mihawk'ı durduruyor vesaire. Daz Bones, Mihawk'ı durduramamıştı mesela, Crocodile durdurabiliyor.
 
Buggy'i kullanmalari gayet zekice bir hamle aslında, oradan vurulabilecek bir nokta yok.

Mihawk, satranç oyuncusu gibi piyon yaptı adamı. :bilmem: Ilk kaos anında gidecek kişi Buggy olacak.
Evet yıllardır kendileri için gelen korsanlara ayar vermek için orada duran Shanks, Kaido, WB, BM'nin yaptığı salaklık.:D Mihawk'ın yemeyince zekilik.:D
 
E yani? Buggy, Mihawk'tan güçlü olduğu için 3milyar ve Yonko değil mi? Buggy'nin 3 milyar ve Yonko olması Mihawk ve Croco'yu gücü ile kontrol etmesine bağlanıyor.

Yani, Shiryu veya Zoro, Mihawk'ı tokatladığında 3 milyar alacak, Mihawk'ı geçerlerse Yonko seviyesi olacak taş çatlasa, belki de olmaz çünkü sadece Mihawk'tan değil, hem Mihawk hem Croco kontrol edecek gücü var diyorlar Buggy için, sadece Mihawk da değil.
Şunu demek istiyorum. Ödüllerin çoğu zaman güç hakkında bir fikir verdiğini iddia ediyorum. Zoro örneğini ödüllerin gerçeği yansıtmadığını göstermek için vermedin mi? Ben de gerçekten kopuk olamaz, tam gerçek gücü yansıtmasa bile alt klasmanda da değildir dedim. Zoro sağ kol indirdi, ödülü de başka bir sağ kol olan Kata'dan yüksek. Klasman olarak alta düşmüş değil.

Mihawk'ın ödülü Buggy'den bağımsız olarak 3.6 milyar ve istese Yonkou olabileceğinin iması da edildi. Ödülünün gücünü hiç yansıtmadığını söyleyemeyiz şu vakitten sonra. Buggy'yi ödüller açısından bir istisna görmek en sağlıklısı olacaktır. Şu ekipteki her bir ödülü, denizcilerin duyumlarını baz alarak bile olsa, birbirleriyle ilişkilerine göre açıklamak imkansız gibi duruyor. Croco çok büyük icraatler yapmamışsa bu ödül fazla. Üçünün de abartıldığını söylesen bile Mihawk konusunda yanıldığın bir gerçek. Denizci avlaması bile bir yere kadar açıklar bu ödülü. Atıyorum 2.5 olsaydı mesela: Buggy namına göre yonkou ilan edildi, denizcileri de avlıyorlar. Ödüller de şişirilmiş. Croc 2, Mihawk 2.5 derdik. Liderleri bilinen yeni yonkou da 3 küsür almış. O da Luffy'den az fazla derdik. Şimdi bu senaryo tam açıklamaz işte.

Şunu da kabul ediyorum. Karasakal'ın ödülü dengeleri alt üst ediyor. Yonkou ödülü min. şudur diyebileceğimiz bir ödül yok. Yine de ödüller abartı deyip geçemeyiz. Bir yerde güce dair bir fikir verdiğini düşünmek zorundayız.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık