Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de demen için kendini kabul etmen lazım :hhh: hayırlı olsun. Jinbe ayarı dedim ona. O nasıl Luffy'i dinliyorsa Croc da Mihawk'ı dinliyor ;);)
Olum ben söylüyorum zaten beklentimin üstünde gelecek diye. Fakat sizin beklentiniz çok fazla, olay da burada bitiyor zaten.
Croc konusunda da tüm forum patladı. Jinbe tayfa üyesi canım benim, Mihawk ve Croc ortak. Hani hikayeyi yazacaksın benzer bir örnek bulmaya çalışsaydın bari.
Dinleme falan da yok ortada, fikir veriyor Mihawk, Croc'un da kafasına yatıyor durum. Çünkü adamlar zaten önceden ne yapacaklarını konuşmuşlar, bu konuda da Buggy kullanılacak işte. Sen olayların hikayesini anlatmayı sevdiğin için başladın yine... :d
 
Mantıklı veya mantıksız ama ne olursa olsun, kim daha güçlü olursa, hatta kim çaycı veya yancı olursa olsun fark etmeksizin, serinin ilk zamanlarında çıkan Mihawk, Crocodile, Buggy'in bu ödüllerle buraya gelmeleri doğrusu güzel.
 
Shichi sistemi gerçekten çok sağlammış. Yonkou+ Mihawk, fuji üstü Dofy sonra Hancock kuma moria Croco derken rahat yonkou oluşumun içinden geçerlermiş. 100m üstü korsan avlayıp shichi olmak biraz mantık dışıymış.
 
Ödülcü tayfa neden açıklayamadı, ''Mihawk'tan güçlü denen'' Buggy'nin sadece 3 milyar ödülü (Mihawk'ın ödülünden düşük) olduğunu? :hhh: Bu ZKK'den bile büyük bir patlama.
 
Croco'nun bu kadar konuşulmasına şaşırıyorum ya, Katakuri ile birlikte vasıfsızlık konusunda yarışan bir adam sayfalarca konuşulmamalı. Daha adamın adı ortada yok la, lakapla geziyor. King'in bile adı ırkı var bu mendeburun yok. Müsait bir arkadaş Croco'nun Gerçek Adı diye konu açsa da tartışsak benim isim tahminlerim; Kumral veya Kumsal çıkacağı yönünde ama Hüseyin çıksa da şaşırmam artık. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık