Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonko olmakla ilgilenmiyor. (Yonko olamaz: Paaaaat!)
Shanks'ı kılıç ustalığında geçti, en güçlü kılıç ustası. (Shanks kılıç ustası değil. Olsaydı, Mihawk en güçlü olamazdı: Paaaaat!)
Savaş Lordu olmadan önce denizci avladığından bahsedilir. Ayrıca, huzurlu bir yaşam istiyordur. (Amiral korkusundan dolayı Savaş Lordu oldu: Paaaaat!)
Ödülü açıklanırken denizcileri öldürdüğünden bahsedilmez, sadece Shanks'ı aşmasından ve gücünden bahsedilir. (Denizci Avcısı olduğu için ödülü yüksek: Paaaaat!)
Buggy, Shanks'ın da rakibi olarak görülüyordur. Her şeye rağmen, Mihawk'ın ödülü, oluşumun lideri olarak görülen Buggy'den bile yüksektir. (Mihawk'ın olduğu ortamda Buggy lider seçildiğine göre, denizciler Mihawk'ın güçlü olduğunu düşünmüyorlar: Paaaaat!)
Savaş Lord'u değilken bile, unvan hala Mihawk'tadır ve Shanks'ı aştığı söylenir. (Mihawk, kimseyle savaşmadan unvanı almış. Unvanı, sırf lord olduğu için hükumet vermiş. Yoksa o kadar güçlü değil: Paaaaat!)

Vista=Mihawk: Bir tek bu patlamadı. Buna ben de katılıyorum. Vista da istese yonko olur. Sırf döş kıllarının bakımı aksamasın diye olmuyor.
 
Son düzenleme:
Bak admin kabul etmiş konuyu kapamış konu tartışmaya açık değil artık herşey ortada.İstese ipin ucunu çok kaçırdınız bu konu bir süre kilitli kalacak diyebilirdi ama objektif olduğu için olanı söyleyip konuyu kökünden halletmiş.Bazı şeyleri kabul etmek lazım bir yerden sonra.
Yazdıklarıma cevap veremiyorsun farkında mısın? :hhh:

Adam gönüllü Yonko olmuyor ama gönüllü Yonko komutanı oluyor :fool: Yersen.

Yonko olmaya maçası yemiyor, yürek meselesi, yese bile zaten Croco üzerinde Yonko olabileceğini söyleyen tek bir bilgi yok. :byee:
 
Oda bilerek adamı Yonko komutanları ile kapıştırdı Marineford'da :hhh: Şimdi de gönüllü Yonko komutanı yaptı, daha ne yapacak.
Mihawk komutan seviyesi aynen. Hangi komutanın ismi Shanks ile anılmış bugüne kadar? Hangi komutan bir Yonko'dan fazla ödül almış? Sen iflah olmazsın valla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık