Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yamato İddiaları

Yamato Bizimkiler ile Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrimci ile ne işim olur la o işin goygoyu da , dünkü Luffy'cisin şizofreni başlangıcı olmuş sende hurdacı lobisinin isim babası da benim, eş başkani da. Diğer üyeleri @Fruit Punch Samurai @Sodex @II. Invictus dir. Sana hiç bir zaman resmi davet yapmadım. Kiďe karsı Luffy savunduğun zamanları bildiğim için de seni hiç bir zamam gerçek bir hurdacı gibi gormedim, uzgünüm tikvesim üzümlü kekim
Canını sıkma reis, biri gider biri gelir. Biz bize olduğumuz sürece bu lobiye hiçbir şey olmaz. Hurdacı kardeşliği esas kalacaktır.
 
Ne alaka hem Ace hem Roger hem Akainu seviyorum. Ama gidip Ace lobisi benim ben kurdum demem misal @RedTeroR ile özdeşleşmiş bir karakter. Hep de sevmiyordum zaten. Sen @King gibi arakçılık peşindesin.
Ace'e en büyük kazığı babası atmış hayatta ondan dediydim.

Ben makara yapıyorum da ayıb ediyon yaaani. Kurucu üyelerden biriyim ben. Teee wano başından beri Kid, Zoro'dan büyük lokma alacak Luffyle arcın yıldızı olacak diyordum.

Hurdacı lobisinde hem statü olmaz, hurdacı hurdacıdır kardeş. Ne kadar büyük oyuncu önemli değil canını dişine takar. Elinden geldiğince alın teriyle Kid savunur, Kid över :a:
 
Devrimci lobisinden attim diye sinirlenmiş ama kendi agziyla ben Sabo'yu sevmiyordum dedi bi kac gün önce. Şov yapan adam gordu mu fanı oluyor direkt
Devrim mottosunu taşıyan birisi geçmişte kardeşimi vurmuş olsun. Devrim yolunda büyük iş yaptıysa alnı öpülür alnı. Sen ne anlarsın kanser hastasıyken çocuk yapan Racır fanı
 
Komşum da çıktın @YonToryu biri forumda diyordu beni takip eden bir kız var diye senin takipçin de ben olacağım😈😈
Ailem psikolojimi bozdu evde beni tahtaya bağlayıp bıçak fırlatıyorlar falan dersin sana ceza da vermezler.

@Tiksav Lee la sen Kid bırak kılıçlarını Zoro'nun küpelerini bile oynatamaz ama Law sevmediğim için ona karşı Kid savunuyorum demiyor muydun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık