Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yamato İddiaları

Yamato Bizimkiler ile Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eustass Kaptan Kidd, forumdan gittiğinde Kid'i temsil etme olayını ben devralmıştım. Lobi doğaçlama kuruldu üzerine almışsın bakıyorum kardeşş onun öncesinde tek başıma Kid savunuyordum iki ban attırdık ilk işi yapan gibi takılmaya başladın. . Fruit Punch'a Kid'in gömüldüğü bölümlerde yeterli seviyede değil diyordun bizim kalibreye çıktı neredeyse benim scoutingimle üye de aldık. ( @kaia ) hey gibi Montana hey.. Koskoca Montana'ya yakışmadı bu. arkadan adam pıçaklamasa Invi ve Benle foruma hükmedecekti
Ben foruma kaydolduğumdan beri hurdacıyım ve Wano öncesi sen Luffyciydin. Doğaçlama falan da yok sal beni, isim babası benim.
 
Devrimci ile ne işim olur la o işin goygoyu da , dünkü Luffy'cisin şizofreni başlangıcı olmuş sende hurdacı lobisinin isim babası da benim, eş başkani da. Diğer üyeleri @Fruit Punch Samurai @Sodex @II. Invictus dir. Sana hiç bir zaman resmi davet yapmadım. Kiďe karsı Luffy savunduğun zamanları bildiğim için de seni hiç bir zamam gerçek bir hurdacı gibi gormedim, uzgünüm tikvesim üzümlü kekim
Tiksav şaşırtmıyor :gamyon:
 
Luffyci hiç olmadım. Sadece @II. Invictus gibi kılıççı düşmanıyım. Düşmanımın düşmanı dostumdur. Luffycilerle yakın bir ilişkimiz olduğu doğrudur..

Ama hem Ace hem Roger sevmek kadar karmaşık bir durum yok ortada :)
Ne alaka hem Ace hem Roger hem Akainu seviyorum. Ama gidip Ace lobisi benim ben kurdum demem misal @RedTeroR ile özdeşleşmiş bir karakter. Hep de sevmiyordum zaten. Sen @King gibi arakçılık peşindesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık