ÜFFFFLuffy fanı olunmaz; doğulur. Değil mi @Alpamis abi
ÜFFFFLuffy fanı olunmaz; doğulur. Değil mi @Alpamis abi
Sabo'yu sevmiyordum dedin. @artyomdh de vardı konuşmada hatta. Sen guce tapan bir sıvacisin.Devrim mottosunu taşıyan birisi geçmişte kardeşimi vurmuş olsun. Devrim yolunda büyük iş yaptıysa alnı öpülür alnı. Sen ne anlarsın kanser hastasıyken çocuk yapan Racır fanı
Rakip kalmayınca kendi içimizde didişmeye başladık.Kendi içinde bile anlaşamayan zayıf bir lobi diye yorumladım.
Laaan @Tiksav Lee bu harbi hainlik püüüüSabo'yu sevmiyordum dedin. @artyomdh de vardı konuşmada hatta. Sen guce tapan bir sıvacisin.
Beni hiç lobi işlerine dahil etme de senin eskilerini biliriz Tiksav. Yapma.Rakip kalmayınca kendi içimizde didişmeye başladık.
Şenksin maymunu kolunu almış diyen hesaplarını sildi.
Komutandan ayar yiyip kaçmış diyenler pone aldığını duyunca ölü taklidi yapmaya başladı biliyon. N*ka fanı
Güvercin ve şahin kanadı var içinde çok iyi yorum ya Lobisinden değilim seveniyim ama güzeldi buKendi içinde bile anlaşamayan zayıf bir lobi diye yorumladım.
Dns'yle kapışsınlar diye yazdım yahu öncesini at algıcı çibi şeytan seni.
Olm övmek için sevmek zorunda mıyım ? Aramaki balonu patlayınca üzülmüşsün Amiralci kardeş.Sabo'yu sevmiyordum dedin. @artyomdh de vardı konuşmada hatta. Sen guce tapan bir sıvacisin.
Ben dcmi ya da forum avatarimı senin gibi Aramaki yaptım da haberim mi yok?Dns'yle kapışsınlar diye yazdım yahu öncesini at algıcı çibi şeytan seni.
Olm övmek için sevmek zorunda mıyım ? Aramaki balonu patlayınca üzülmüşsün Amiralci kardeş.
Dragon'un sağ koluysa onun da askeriyiz olay bu. Ki övmelerimin çoğu Sabo buysa Dragonu hesap edin şeklindeydi. Son olarak güce tapsak herkes Law övüyorken Kid formasıyla gezmezdik buralarda..
Övgü olarak aldımalgıcı çibi şeytan seni.