Oden kadar başıma taş düşsün yaktı bu oden beni kendi gibi haşlattıSen Oden'sin
Oden kadar başıma taş düşsün yaktı bu oden beni kendi gibi haşlattıSen Oden'sin
Sev tabi istediğin karakteri ama Zoro'cular yüzünden Luffy övüyordum deme şimdi. Sırıtıyor o biraz. Benim gördüğüm bu Kid sevme işini Wano'da millet karakteri gömünce başladın.Bunu atacağını biliyordum. Dediğim gibi düşmanımın düşmanı dostumdur. Kılıç lobisinden hiç haz etmiyorum. Luffy sevmediğimi hiçbir zaman söylemedim Kid seven Luffy sevemez diye bir kural mı var ? Montana; Roger, Ace, Sakazuki seviyor şu üç karakter bir odaya girse birbirlerini boğazlarlar. En azından Kid ve Luffy iyi anlaşıyor
Ağlattılar çocuğuHerkes üzerime geliyor geri gidiyom ben 6 ay sonra siz beni hatırlamazsınız bile ben anladım
Gelir gelmez bana salça oluyorsun, yeterince düşmanın yok muHerkes üzerime geliyor geri gidiyom ben 6 ay sonra siz beni hatırlamazsınız bile ben anladım
Gene spoiler mı ulaştı eline olum doğru söyleHerkes üzerime geliyor geri gidiyom ben 6 ay sonra siz beni hatırlamazsınız bile ben anladım
Reise Tesoro'nunki gibi bir gemi lazım.
montana 2017, tiksav 2018Vay beeee 2012 den beri yeni çıkıcak karşına
Yok seviyordum. Millet hakkını vermeyince gıcığıma gitti. Ben de savunmaya başladım la ben wano öncesi zaten forumda yoktum wano o kadar uzun sürdüki siz beni daha öncesinde de var sanıyonuz heralde. İlk geldiğimden beri bakın yorumlarıma Kidi sevdiğim baya bariz. Nika olayı sonrası Luffye sevgim azaldı olay bu. Ama Evet sırf kılıççılar için övmüyordum. Da kılıççılara bulaşmak çok hoşuma gidiyordu övme konusunda o da iteliyordu şimdiSev tabi istediğin karakteri ama Zoro'cular yüzünden Luffy övüyordum deme şimdi. Sırıtıyor o biraz. Benim gördüğüm bu Kid sevme işini Wano'da millet karakteri gömünce başladın.
Düşmanlar önemli değil darbeyi gardeşten yiyince daha çok koyuyor hacı.Gelir gelmez bana salça oluyorsun, yeterince düşmanın yok mu
TerbiyesizYamato gelmezse ben de 3 ay akainuyum