Şekil karakter fanları lobilere alınmasın
Çok agresifsin,kişiliğini kaybediyorsun dikkat etBen tiksav kadar patlayanına denk gelmedim ya
Bunu atacağını biliyordum. Dediğim gibi düşmanımın düşmanı dostumdur. Kılıç lobisinden hiç haz etmiyorum. Luffy sevmediğimi hiçbir zaman söylemedim Kid seven Luffy sevemez diye bir kural mı var ? Montana; Roger, Ace, Sakazuki seviyor şu üç karakter bir odaya girse birbirlerini boğazlarlar. En azından Kid ve Luffy iyi anlaşıyorBeni hiç lobi işlerine dahil etme de senin eskilerini biliriz Tiksav. Yapma.
Hurdacılıkta iş yok.
Şu bölüm bir gelsin geçsin ben de sakinleşeceğim...Çok agresifsin,kişiliğini kaybediyorsun dikkat et
Fanı olduğu karakter şahsına sirayet mi ediyor diyorsun yani?Çok agresifsin,kişiliğini kaybediyorsun dikkat et
Sabo'yu sevmiyor zaten ssleri uygun boydan fotografl- veya uygun ücrete bırakabilirimSabo'yu sevmiyordum dedin. @artyomdh de vardı konuşmada hatta. Sen guce tapan bir sıvacisin.
Sen Oden'sinBen tiksav kadar patlayanına denk gelmedim ya
O çok eski üye ya alabilir kapışmayı. Wano başlarında çok övdüm ama ben öncesinde zaten yazmıyordum forumda pek. Tüm Keki animeden takip ediyordumkid'in sayfasına bakalım, kid'i savunan yada öven ilk mesaj kime aitse o alır iddiayı.
@Tiksav Lee @Montana
Yav foruma benden 4 yil sonra gelmiş, bakın istediğiniz mesajlara. Sonradan kidçi oldu bu. Ismini benim koyduğum lobide bana racon kesiyor.kid'in sayfasına bakalım, kid'i savunan yada öven ilk mesaj kime aitse o alır iddiayı.
@Tiksav Lee @Montana