Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahiplerini övmek istiyor sadece Aramaki.
yediği kaba pislemiyor, istemem yan cebime koy demiyor. ben kanun adamıyım ve kanunlara göre siz insan değilsiniz, istediğimi yaparım diyor. her şeyin farkında. sistemin çarkı olmuş yoluna bakıyor. ona bu özgürlüğü sunan sahiplerini övmesin de kimi övsün :)
 
Bölüm resmen çöp amiral orda 1 2 kişiyi anında öldürmesi lazım Sabo çöpüde nasıl alev imparatoru oluyor babası ezik kral haki bile yok olmayacakda eziklerde çıkmıyor bu kadarda şişirilmezki Lufy'nin yonkoluğu Bugy'le gitti şimdi bu çöp çıkdı bizim tayfanın esamesi okunmuyor Sabo güçlü bile değil Lufy'nin meyveyi ne hakla aldıysa ezik.
Dofun babasında kral haki mi vardı.
 
Roger gitmeden önce Shanks'ın kulağına bir şeyler fısıldamıştı muhtemelen gerçek tarih, joy boy vs bunlarla bu kadar içli dışlı olmasının en büyük sebebi Roger'ın onu yönlendirmesi olabilir.
 
Ne gibi prim yapmış olabilir ki katil olarak anılmanın nesi prim? Tüm Alabasta adama düşman olacak şimdi kağıt üzerinde 10 milyon nüfuslu yeri kaybetti sonuçta.
Etkisinin Dragon'u bile geçebileceği söyleniyor. Daha nasıl bir prim bekliyorsun? Arabasta'yı kaybetmiş olsa da, Dünya Konseyi'ne katılmış sekiz krallığı elde etmiş oldu. Bence gayet karlı bir takas.
 
Ben bölümü beğendim. Spoilerda kafama takılan bazı meseleleri de düzeltmiş oldu. Beklediğim şekilde olmuş sahiden de.

Şimdi gelelim bölümün en önemli ilk ismine. Wano'da silüet olarak ilk çıktığı sayıda onu bölüm yıldızı yapanlar bu bölüm gördüklerinden mutludurlar inşallah. Şahsen ben "yapmayın etmeyin" demiş biri olarak memnunum.
Adam hep tipsiz, hem haysiyetsiz.
Adamın içi dışına yansımış. Dahası yetmemiş bir de bunu sözleriyle süslemiş.
Bu sebeple bugünden sonra kendisi en sevdiğim amiraldir. Amirallik müessesesini bütün çıplaklığıyla ortaya saran kutsal ejder iti.
Amiral fanlarına bir eksidir bu. Ama üzgünüm a dostlar. Bu sayı amiral fanlarının yarası kat kat büyük.

Aramaki'den hemen sonra Shanks'ı görüyoruz. Baya yakışıklı, baya karizmatik. Babalık yaramış.
Bu da biz yonkou fanlarının artısıdır.
Kendisi tam da tahmin ettiğim gibi Barto'ya dalma niyeti taşımıyor. Tayfadan biri bişeyler yapalım, adımıza yakışmaz deyince o da yarım ağızla he ya doğru diyor. Ama kendisinin asıl işi One piece.
Tabi ben de bir merak bu adam Wano'nun dibine kadar neden geldi?

Reverie'de olanlar ise spoilerda gördüklerimden daha fena. Ulan ortada iki amiral koca bir ordu var. Devrimciler hortum gibi üstünden geçmiş Marijoe'nun. Yetmemiş Kuma'yı kurtarmışlar. Yetmemiş Sabo bir de ad yapmış kendine.
Reverie dönüşünde de başka adalar da devrimler yapılmış.
Dünya hükümetinin şanı yerlerde. Alt üst oldular.
Vivi'yi de muhtemelen devrimciler kaçırdı sonuçta bu kız hasır şapkaların fahri üyesiydi. Bir gün katılma sözü almıştı. Babasına düzenlenen suikastten sonra Sabo ile Luffy muhabbetinden alaka kurmuştur o.

Bölüm sonunda spoilerın aksine Kızılitten karizmatik değil, çaresiz bir bitiriş cümlesi duyuyoruz. Kendisi savunmada kalmayı tercih ediyor ve ateşe ateşle karşılık vererek statükoyu korumanın yollarını arıyor.
Bu da amiral lobisine bir eksidir.

Yani bölümün özeti
Amiral lobisi: -3
Yonkou lobisi : +1
 
E oda çok çok acayip bir adam.

Bir bölümde devrimcileri yerin dibine soktu, bu bölümde şaha kaldırdı. Yok BB ekibinden kaçmış yok CP0 bilmem ne. Şimdide hükümeti zora soktular diyor.

Bir bölümde Sabo için herkes ağlıyor, şimdi yok kahraman diyor.

Bu adam hastalık mı geçirdi, hafızasını mı kaybetti.

Bugün ak dediği yarın kara. Artık yorumlanacak tarafı kalmadı şu serinin
 
Şuan haramaki'nin güç için birsey demek zor. Lakin yamato'dan sopa yedigi halde sanki çok etkilenmedi. Güçsüz degil ancak sınırı nedir bilmiyoruz. Fuji kadar degildir lakin güçsüz de degildir. Bu arada sabo ve diger üçlü Fuji+haramaki oldugu halde kuma'yi kurtarmislar. Buradan haramaki'nin çok da güçlü olmadıgi varsayilabilir.

Sürekli eslestirme yaparlardi.
luffy vs. akainu, sanji vs. kizaru, zoro vs. Fuji diye ilerideki hükümet vs'si için diger eslesme de yamato vs. haramaki olacak gibi duruyor.

luffy'den süpheliyim akainu vs'si için. Im ve antik silahlar varken akainu vs'si olmayabilir. Digerlerinin de son savaşa girecegini düsünürsek law+kid vs. akainu olabilir. luffy'nin durumu Im'a göre degisir ya da hükümetin güçlerine göre.
 
Etkisinin Dragon'u bile geçebileceği söyleniyor. Daha nasıl bir prim bekliyorsun? Arabasta'yı kaybetmiş olsa da, Dünya Konseyi'ne katılmış sekiz krallığı elde etmiş oldu. Bence gayet karlı bir takas.
Bunları biliyoruz da Cobra'nın ölümüyle prim kazanmış olması saçma Alabastayı kaybetti sonuçta :D Alabasta kralını öldürdü diye diğer krallıklar galeyana gelip Sabo'yu mu yüceltti iyi ki öldürdü diye. Bunu söylediler de ben mi kaçırdım?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık