Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlerinden dolayı dünya hükumeti Cobrayı harcadı ya da Viviye musallat oldular da babası kendini feda etti. Sonra devrimciler o hengamede Viviyi kurtardı ama hükümet suçu bunların üzerine bıraktı nasılsa baskın yapıp kaçtılar diye. Buna bezer bir şeyler olmuştur.
O değil de bu nasıl bir evren ki her başarı gösterene tapınmadan edemiyorlar. Usopptan Saboya :( Cahiliye devrin bir bitmedi be op halkı :artiz:
Ben tam da o hengame içinde Vivi'nin Karasakal'lardan Shiryu tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Hem Sabo'nun hem de Luffy'nin ödetmesi gereken bir hesap var onlara, Vivi ve orada yaşananlar bunu birleştirebilir.
 
Neden Shanks? Neden şimdi harekete geçiyorsun? Neyi hedefliyorsun? İlişkilerin ne? Gücün ne? One Piece ne? Sen kimsin Shanks?
 
Kaido çığlık atıyordu, amiral tınlamamış.
Bir kaç sitede hep o kadionun çığlık attığı resmi atmışlar :d
Ama şu da var ki, amiralin oluşturduğu şeyler onun bedeni değil. Ondan dolayı olabilir belki. Gerçi momo nereyi ısırdı dikkat etmedim. Baktım kolunu ısırmış. Amiral acıya dayanıklı çıktı. Kafasına kral hakili balyoz yiyor dert etmiyor.
 
Yasopp'un usopp ile ilgili vereceği ilk tepki hakikaten böyle mi olmalıydı? Yalandan Ging vari utangaç baba imajı çizmiş bi de. Cidden hiç olmadı hiç. Adam tayfayı cidden zerre sallamıyor artık
 
Ben bölümü beğendim. Spoilerda kafama takılan bazı meseleleri de düzeltmiş oldu. Beklediğim şekilde olmuş sahiden de.

Şimdi gelelim bölümün en önemli ilk ismine. Wano'da silüet olarak ilk çıktığı sayıda onu bölüm yıldızı yapanlar bu bölüm gördüklerinden mutludurlar inşallah. Şahsen ben "yapmayın etmeyin" demiş biri olarak memnunum.
Adam hep tipsiz, hem haysiyetsiz.
Adamın içi dışına yansımış. Dahası yetmemiş bir de bunu sözleriyle süslemiş.
Bu sebeple bugünden sonra kendisi en sevdiğim amiraldir. Amirallik müessesesini bütün çıplaklığıyla ortaya saran kutsal ejder iti.
Amiral fanlarına bir eksidir bu. Ama üzgünüm a dostlar. Bu sayı amiral fanlarının yarası kat kat büyük.

Aramaki'den hemen sonra Shanks'ı görüyoruz. Baya yakışıklı, baya karizmatik. Babalık yaramış.
Bu da biz yonkou fanlarının artısıdır.
Kendisi tam da tahmin ettiğim gibi Barto'ya dalma niyeti taşımıyor. Tayfadan biri bişeyler yapalım, adımıza yakışmaz deyince o da yarım ağızla he ya doğru diyor. Ama kendisinin asıl işi One piece.
Tabi ben de bir merak bu adam Wano'nun dibine kadar neden geldi?

Reverie'de olanlar ise spoilerda gördüklerimden daha fena. Ulan ortada iki amiral koca bir ordu var. Devrimciler hortum gibi üstünden geçmiş Marijoe'nun. Yetmemiş Kuma'yı kurtarmışlar. Yetmemiş Sabo bir de ad yapmış kendine.
Reverie dönüşünde de başka adalar da devrimler yapılmış.
Dünya hükümetinin şanı yerlerde. Alt üst oldular.
Vivi'yi de muhtemelen devrimciler kaçırdı sonuçta bu kız hasır şapkaların fahri üyesiydi. Bir gün katılma sözü almıştı. Babasına düzenlenen suikastten sonra Sabo ile Luffy muhabbetinden alaka kurmuştur o.

Bölüm sonunda spoilerın aksine Kızılitten karizmatik değil, çaresiz bir bitiriş cümlesi duyuyoruz. Kendisi savunmada kalmayı tercih ediyor ve ateşe ateşle karşılık vererek statükoyu korumanın yollarını arıyor.
Bu da amiral lobisine bir eksidir.

Yani bölümün özeti
Amiral lobisi: -3
Yonkou lobisi : +1
devrimci lobisi +++++++++++++++++...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık