Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks serinin başından beri ne etliye karıştı ne sütlüye karıştı.Milllet birbirini yedi şimdide harekete geçme zamanı diyor.Rayleigh eğitti Shanks meyve ve şapkayı verdi Lütfüyü maşa gibi kullandılar.
 
Bölüm resmen çöp amiral orda 1 2 kişiyi anında öldürmesi lazım Sabo çöpüde nasıl alev imparatoru oluyor babası ezik kral haki bile yok olmayacakda eziklerde çıkmıyor bu kadarda şişirilmezki Lufy'nin yonkoluğu Bugy'le gitti şimdi bu çöp çıkdı bizim tayfanın esamesi okunmuyor Sabo güçlü bile değil Lufy'nin meyveyi ne hakla aldıysa ezik.
 
Luffy'nin Wano'da olduğunu bilip Luffy'i görmeye uğramayan Shanks'ı öğrenen Luffy;

bana canımsın diyorsun ya, gerçekten de CANIMSANSA canını verecek kadar seviyor musun beni? eğer canım, canını vermeyecek kadar SEVMİYORSANSA bana canım deme, CİCİM de!
 
Momo Aramaki'yi 1v1 de almak istiyor ondan Yamato'ya karışma diyor. Aramaki'nin karizma fena tehlikede.
Eğer öyle bir halt yerse tam bir ... E. oda. Ya da okuyucunun aklı ile dalga geçiyordur.

Daha meyvesinin ne olduğunu bilmeyen, alev püskürtmeye çalışıp olmadı diyen eblehlikteki Momo amiral alıyorsa yazık kafasına.

Amiral yenen iki kişiden biri Sakazuki, diğeri Whitebeard. Bunların arasında Momo ' adam gibi adam' deyimindeki gibidir. Oda sadece güldürür.
 
Güzel bölümdü bence ama eğer çeviri de bir hata yoksa one piece alma zamani gelmedimi diyen shanks bende soru isaretleri bıraktı. Eğer doğru ise o zaman bence Gol D. Roger şapkadan fazlasını bırakmış shankse. Adama ozaman bir görev vermiş. Doğacak çocuğu bulmasi ve meyveyi vermesi tarzi bişeyler olabilir veya one piece ile alakali destek amaçlı yada daha komplike bişeyler. O yüzden daha önce okuduğum hain veya dünya hükümetine çalışıyor tarzi yorumlari artik rafa kaldirdim. Zaten içime de sinmemisti.

Ayrica bartelameo'nun da o kadar insan içinden shank'sin bölgelerine dadanmasi şansına küssün napalim :)

Belki kızanlar olacaktir ama posterlerde gerçekten kara sakal ve buggy gerçekten korsan gibi duran tek karakterler. Hani tanimasak gayet yerinde olacakti buggy ama napalim.

En begenmedigim yeride momo'nun amiralle kavgaya girmesi. Birde karışmayın diyor. İnşallah yazar salakça bişeyler yapipda momo'ya tutturmaz karakteri. Salya sümük ağlayan velet 1 haftada siz karışmayın tarzına girmiş bence gereksiz,yetersiz ve olmamasi gereken bir sahne.
 
Ryokugyu neden Yamato'nun haki kullandığına şaşırdı ki?

2 imparatorun düştüğü bir yerde Wano'da haki kullanılmadığını mı düşünüyordu?

Çok garip bir senaryo.Koskoca amiral ol ve 2 imparatorun aynı anda düştüğü bir adaya git.Sonrasında biri sana hakiyle vurup canını yaksın sonrada bunlar haki kullanmasını biliyorlar diye şaşır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık